Evenimentele de fitness din acest weekend

Fitness Scandinavia, cea mai recunoscuta scoala de fitness din Romania organizeaza trei evenimente importante in acest weekend.
Pentru cei care iubesc fitness-ul si vor sa participe gratuit la un eveniment major, va recomandam sa treceti pe la Romexpo la Welness Show, in special sambata, unde veti putea participa la un Masterclass  Khai BO, un concept adus in Romania prin Fitness Scandinavia, la o clasa de antrenament functional Strength Cardio si o clasa deosebita  de Body&Mind, denumita PortDeBras.

Fitness Scandinavia organizeaza de asemenea un Workshop de Antrenament Functional cu Giovanna Ventura, una dintre cele mai respectate personalitati din lumea fitness-ului din Europa. Ea va fi in Romania acest weekend prin Fitness Scandinavia pentru a aduce cele mai noi informatii din antrenamentul functional.

Pe langa aceste evenimente, Fitness Scandinavia organizeaza si Cursul de Instructor Aerobic, unul dintre cele mai prestigioase de acest gen, care va incepe acest weekend si va continua pe parcursul urmatoarelor patru saptamani!

Fitness-ul in Romania nu a fost niciodata mai palpitant! Gratie conceptului premium concretizat in activitatile Scolii Fitness Scandinavia, romancele au acum la dispozitie mult mai multe optiuni si standarde de excelenta in materie fitness.

Daca vrei sa participi la vreuna dintre activitatile Fitness Scandinavia din acest weekend, nu uita sa accesezi www.fitness-scandinavia.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter