A devenit obez ca să arate lumii că se poate slăbi

De Diana Zagrean, pe

Un bărbat care lucra la o sală de fitness ca antrenor personal şi făcea modeling în timpul liber s-a hotărât să devină obez. Vezi cât s-a îngrăşat ca să înţeleagă mai bine obezitatea şi ca să îşi ajute mai bine clienţii.
 
Paul „PJ” James, un fotomodel masculin şi antrenor personal de fitness din Australia se confrunta cu clienţi care îi spuneau că nu are cum să-i înţeleagă.
„Nu ai cum să înţelegi, tu faci sport regulat şi eşti dintotdeauna slab. Cum să mă înţelegi pe mine, care mă chinui de o viaţă cu kilogramele”, spuneau clienţii lui de la sală.
Paul s-a decis să se îngraşe foarte mult, pentru a înţelege mai bine obezitatea şi pentru a putea să se pună, la propriu, în pielea clienţilor săi veniţi să dea jos kilogramele în plus.
De la greutatea iniţială de 80 de kilograme şi pătrăţele pe abdomen, Paul a ajuns la 120 de kilograme şi o burtă considerabilă.
El nu s-a oprit aici şi a decis să menţină greutatea în exces timp de 3 luni, pentru a înţelege mai bine cum este să fii obez şi să mănânci junk food tot timpul.
Bărbatul a participat la un documentar despre aventura lui cu kilogramele, care s-a numit „Fat and back” (Cum m-am îngrăşat şi am slăbit la loc n.red.).
El a observat şi că să te îngraşi şi să mănânci mâncare cu mutle calorii nu este întotdeauna ieftin.
„Înainte cheltuiam circa 80 de dolari pe mâncarea săptămânală, acum ajung şi la 300 de dolari, deci ideea că mâncarea proastă este măcar ieftină nu este adevărată”, a declarat el.
)
VEZI GALERIA FOTO ŞOCANTĂ
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter