Emil Rengle, câștigătorul de la “Românii au talent“, răspunde acuzațiilor conform cărora ar fi fost favorizat de Pro Tv

De Mădălina Manole, pe
Emil Rengle, coregraf și dansator din Oradea, în vârstă de 27 de ani, a fost desemnat câștigătorul ultimei ediții a emisiunii “Românii au talent“, însă, acesta a fost acuzat în mediul online că nu ar fi obținut pe drept premiul, având în vedere că și înainte acesta colaborase cu Pro Tv pentru diferite show-uri de televiziune.

Emil Rengle a fost în anul 2014 coregraful baletului ProDance, care evoluează în emisiunea “Vocea României“, iar în 2017 a participat la show-ul “Uite cine dansează“ alături de Dana Budeanu, însă a fost nevoit să îl abandoneze după ce partenera sa s-a accidentat și și-a rupt o coastă. Astfel, internauții au considerat că nu a fost moral și corect ca acesta să fie lăsat să participe la emisiunea “Românii au talent“, cu atât mai mult să fie declarat și câștigător.

Învitat la emisiunea lui Cătălin Măruță de la pro Tv, Emil Regle a clarificat situația și și-a expus punctul de vedere: “Este adevărat că am fost acum patru ani la emisiune, însă apoi am plecat din țară. (…). Încă de atunci mi-am dorit să pun în scenă un show al meu cu un mesaj puternic. D-asta m-am întors și la «Uite cine dansează», dar am fost eliminat. Regulamenul spunea că pot continua dacă puteam să îmi găsesc o nouă parteneră (…). La acea emisiune nu am reușit să îmi îndeplinesc visul. (…). Acel accident s-a întâmplat din greșeală. (…). Nu putem să trăim după judecata altora. (…). Să nu judece, să nu arunce cu această ură, pentru că nu e benefic pentru nimeni.”, – a declarat Emil Rengle în cadrul emisiunii “La Măruță”.

Citește și – Ștefan Stan, urmărit de blestem. De 7 ani, i se întâmplă același lucru, în aceeași lună

Citește și – Lora, Alex Velea, Cornel Ilie sau Dan Bittman? Cine va ocupa scaunul liber de la “Vocea Romaniei“?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter