Cum sunt dezinfectați elevii din China înainte de a intra la cursuri. VIDEO VIRAL

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Marți, 12 mai 2020, 13:10

Poate suna ciudat, dar chinezii își “dezinfectează” elevii la întrarea în școli sau grădinițe ca metodă de prevenirii a infectării cu noul coronavirus. În unitățile de învățământ din China, autoritățile au impus măsuri obligatorii de dezinfectare ale tuturor elevilor care intră la cursuri. Televiziunea de stat din Beijing a prezentat un filmuleț în care arată cum decurge procesul de dezinfectare al elevilor.

Citeşte şi: Alexandru Rafila: „Coronavirusul va deveni sezonier. Românii se vor reîmbolnăvi anual cu Covid-19”

În clipul prezentat, o femeie îl întâmpină pe elevul care poartă mască de portecție. Cei doi se salută în mod tradițional, iar apoi copilului îi sunt dezinfectate tălpile încălțărilor cu un pulverizator. Elevul își aruncă masca înainte de a intra în curtea școlii într-un coș de gunoi special pentru așa ceva, iar mai departe este așteptat de o altă femeie care pulverizează pe hainele lui soluție dezinfectatntă. Ultima etapă, înainte de întrarea în școală, este verificarea temperaturii copilului.

Citește ediția de mai a revistei Unica. O găsești AICI. Un format nou, digital, accesibil gratuit din chioșcul online Ringier

sursa foto – 123rf.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter