Dragoș Bucurenci, mesaj dur la adresa lui Sișu și Puya: “Păcat că nu credeți și în gramatica limbii romane”

De Mădălina Manole, pe
În urma manifestului pentru familia tradițională pe care Sișu și Puya îl susțin în mediul online, pagina de Facebook a trupei de hip-hop a fost invadată de comentarii, majoritatea, însă, critice și foarte acide la adresa celor doi.

Membrii trupei La Familia, care în urmă cu 20 de ani cântau melodii cu mesaje defăimătoare și agresive, pledează astăzi pentru familia alcătuită din bărbat și femeie, pentru credința în Dumnezeu, pentru tradiție, unitate și…limba română. Însă, întocmai limba română este cea care le pune piedici și care are de suferit în urma mesajului-manifest postat de aceștia, greșelile gramaticale fiind multe și foarte grave.

Dragoș Bucurenci, consultant și trainer de comunicare, cel care, la un moment dat s-a autodeclarat bisexual, a comentat la postarea celor doi, iar mesajul său a fost dur, dar pe deplin îndreptățit: “Păcat că nu credeți și în gramatica limbii române, dacă tot v-ați descoperit peste noapte mari patrioți. Ați rămas ACEIAȘI băiețași needucați doar că acum aveți ACEEAȘI părere cu trei milioane de români care cred, între altele, că traficul de droguri ar trebui pedepsit cu moartea. Sper să vă simțiți minunat în noua voastră familie.”

Dragos Bucurenci mesaj pentru La Familia

Puya a încercat, prin mai multe comentarii, să-și susțină mesajul-manifest și să-și explice alegerile de odinioară, însă, din păcate, tot gramatica l-a împiedicat să fie credibil, cel puțin asta se observă în fotografia de mai sus.

Trupa La Familia a luat naștere în anul 1996, iar în 2003 Sișu a fost arestat pentru consum de droguri și condamnat la trei ani de închisoare. După 11 ani de absență, trupa La Familia a sărbătorit anul acesta 20 de ani de când s-a lansat și 10 ani de când și-a recâștigat numele în instanța. Dacă primul album s-a numit “Băieți de cartier”, iată că acum cei doi lansează un nou album intitulat, în spiritul convingerilor actuale, “Codul bunelor maniere”.

Citește și – Secretul amoros al lui Dragos Bucurenci. Ar vrea o casatorie, dar… nu crede în ea

Citește și – Dragoş Bucurenci: “Nimic nu e mai bun ca viaţa!”

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter