„Cronica Cârcotaşilor”, ediţie aniversară, în această seară la Prima TV

De Unica.ro, pe

Duminică, 14 aprilie, emisiunea “Cronica Cârcotaşilor” împlineşte 13 ani de la prima difuzare, 13 ani în care Cârcotaşii au adunat câteva zeci de mii de perle televizate. Şi nu se opresc aici, pentru că dătătorii de dude şi zicătorii de perle sunt inepuizabili.
Un ştirist bâlbâit va rămâne aşa toata viaţa, oricâte lecţii de dicţie ar lua. O diva adevărată îşi va arată clasa în orice situaţie, în timp ce un star veritabil nu va putea ignora “agramaticalităţile” semenilor săi. Un demnitar serios va mărturisi plin de sinceritate ce oferă alegătorilor săi, iar un preşedinte de club profesionist va începe întotdeauna meciul cu cântări bisericeşti şi îl va sfârşi cu manele.

După 13 ani, “Cronica Cârcotaşilor” este un show îndeajuns de
bine-crescut încât să refuze compromisul şi să nu-i pese de fiţele pseudo-vedetelor sau de ameninţările mai mult sau mai puţin voalate venite din partea babuinilor politici. “Show must go on!”, vorba cântecului!

La ceas aniversar, Mihai Găinuşă, Dezbrăcatu’, Bebeluşele, Mistretzu’, Puştiu’, Gabriela, Yanka şi întreaga echipă de producţie v-au pregătit o ediţie specială de sărbătoare. De la personaje de poveste precum Hensel şi Gretel, la caractere din popor ca Badea Mişulică şi Badea Cătălin, de la cântăcioşi ca Ştefan Bănică Jr. şi Marius Moga, la alţi cântăcioşi precum “Veorica”, Ioniţă şi Magherita de la Clejani. De la, de acum celebri, Gogu din Paşcani şi doamna Tănţica, la personaje noi precum ceasornicarul Ivan Ivanovici Coculetz, baba Yoda, economist şef Georgică Beneficiu-Răsdaq şi domnul Casanova Juan Carlos Santana de Madrid. Nu va lipsi nici personajul turnător Felix Motanul şi nici rubricile “Top Ruşinică” sau “Binterviu” şi ele cu iz aniversar.

Mişu şi Dezbrăcatu’ au avut şi ei parte de o surpriză. Fosta bebeluşă Catrinel Sandu, a venit din America pentru a fi alături de Cârcotaşi la ceas aniversar. Frumoasa blondă şi-a făcut intrarea în platoul emisiunii cu un tort imens, iar Oana Paraschiv, colega Cârcotaşilor de la Kiss FM, cu o sticlă de şampanie. La finalul ediţiei, Găinuşă şi Dezbrăcatu’ au oferit şi ei un cadou unei ascultătoare Kiss FM, iar Elena Gheorghe le-a cântat sărbătoriţilor cea mai nouă piesă a sa, “Ecou”.

Aşadar, dacă vreţi să vedeţi cum au fost marcaţi cei 13 ani de cârcoteli, dar şi ce subiecte au mai fost abordate, nu rataţi “Cronica Cârcotaşilor”, în această seară (miercuri, 10 aprilie), de la ora 20:30, si in reluare duminica, 14 aprilie, de la ora 15:30, la Prima TV.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter