Cirque Du Soleil pe scena premiilor Oscar 2012

De Adina Radu, pe

Acrobaţii şi contorsionistii trupei Cirque Du Soleil vor fi invitaţi să facă spectacol pe scena premiilor Oscar din acest an.
Ceremonia de pe 26 februarie a premiilor Oscar 2012 va beneficia de un show de trei minute şi 50 de artişti din partea trupei Cirque Du Soleil.
Deşi trupa are deja un spectacol pe tema Hollywood-ului, se pare că pentru ceremonia premiilor Oscar au creat un moment original, ce nu se regăseşte în niciunul dintre cele 22 de producţii ale trupei. După gala de premiere, acest moment nu va mai fi folosit niciodată într-un spectacol al trupei. Muzica pentru momentul artistic va fi compusă de Danny Elfman.
Membri trupei au avut destule rezerve în a performa în faţă camerei de filmat pentru că au considerat că o mare parte a momentului artistic se pierde pe drum, dar după susţinerea pe care au primit-o la cea de-a 74-a ediţie a premiilor Oscar, au hotărât că vor face ceva memorabil pentru această ediţie.
Artiştii îşi pregătesc programul pentru Oscar încă din luna decembrie a anului trecut. Vor 50 de oameni care vor sări de pretutindeni: din tavan, din podea, din stânga, din dreaptă şi chiar din centru. Spectatorii vor trebui să fie foarte atenţi şi să nu clipească prea mult pentru a pierde ceva din spectacol.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter