Chef Florin Dumitrescu, de la MasterChef îşi deschide restaurant

De Diana Zagrean, pe

Florin Dumitrescu îi așteaptă pe cei mai exigenți și pretențioși gurmanzi la restaurantul Morgan La Dud. Află pe cine a cooptat în echipă, dintre foștii concurenți.
Toți cei care vor să guste din mâncarea preparată de el și să se convingă că Florin Dumitrescu este mult mai exigent cu el însuși decât a fost cu concurenții de la MasterChef sunt invitații acestuia la restaurantul Morgan La Dud.

Joi, 21 iunie, la ora 19.00 are loc inaugurarea celui mai chic restaurant din oraș. Chef Florin Dumitrescu și echipa să îi așteaptă pe iubitorii de mâncăruri rafinate și provocatoare la restaurantul Morgan La Dud, în casa cu dud din Strada Speranței 7 (zona Piața Rosetti).
Chef Florin Dumitrescu, de la MasterChef îşi deschide restaurant

„Am fost asaltat de oferte, imediat după încheierea filmărilor la Protv.”, povestește Cheful Florin Dumitrescu. „Si atunci m-am gândit: ce fac eu cel mai bine? Gătesc! Și cum sunt foarte multe restaurante în București care au nevoie de consultanță, am avut de unde alege! Am ales Morgan La Dud, că locul meu de rezident, pentru că este un loc cu tradiție! În acest restaurant, pe vremea când se numea La Dud, își făceau veacul actori de seamă, precum Dinică, Iordache sau Bănică Sr. Am ales cu sufletul acest loc”, povestește entuziasmat Cheful Florin Dumitrescu.

Conceptul restaurantului este extrem de interesant. Acesta se împarte în două: restaurantul Morgan (numele fiind inspirat de colecția de mașini de epocă cu același nume), unde meniul este extrem de rafinat, definit că și „fine dinning” și Grădina La Dud, terasă cu tradiție, unde meniul este bazat pe salate, peşte și grătare, accesibile pentru toată lumea.
Chef Florin Dumitrescu, de la MasterChef îşi deschide restaurant

Deja nu mai este nici un secret pentru nimeni faptul că Alex Petricean (D’Artagnan) și Bogdan Alexandrescu (Dexter) au fost aleși de exigentul Chef, pentru a lucra în echipa lui. „Sunt alături de mine în casa cu dud de pe stradă Speranței, la parter! De ce ei doi? Pentru că sunt foarte pasionați! Atât de pasionați încât nu obosesc deloc și indiferent cât de mulți clienți avem, ei zâmbesc și sunt în picioare, la fel de proaspeți. Am încredere că vor deveni bucătari foarte buni și sunt foarte mândru de faptul că au ales acest drum.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter