Ce măsuri de relaxare propune premierul Florin Cîțu pentru Paște

De Unica.ro, pe
Premierul Florin Cîțu a anunțat pe rețelele de socializare ce măsuri de relaxare pentru Paște va propune în ședința de Guvern care va avea loc astăzi, 8 aprilie. 

Premierul Florin Cîțu a publicat pe contul său de Facebook o serie de măsuri de relaxare pentru Paște pe care le va propune în ședința de Guvern în care se vor discuta modificările ce vor fi făcute odată cu prelungirea stării de alertă.

Ce măsuri de relaxare propune premierul Florin Cîțu pentru Paște

„Pentru cei care vor merge la slujba de Paște, circulația pe timpul nopții să fie permisă până la ora 5:00” este prima propunere a premierului.

Citește și: Mihai Bendeac s-a vaccinat anti-COVID-19 cu serul de la AstraZeneca: Mi-e teamă de ace, dar a fost simplu

Mirela Vaida, urmărită de o mașină în drum spre platoul „Acces Direct”

Carmen Brumă, îngrijorată pentru fiul ei: „Am fost foarte paranoică”

Dan Bittman, revoltat de legile după care se organizează înmormântările în contextul pandemiei

De asemenea, Florin Cîțu este de părere că ar trebui ca „magazinele să rămână deschise până la ora 20.00 vineri înainte de Paște”.

Printre propuneri importante pe care le va transmite către Comitetul Național pentru Situații de Urgență se numără și deschiderea stațiunilor de pe litoral, „respectând toate regulile în vigoare, dar cu capacitate de maximum 70% (exact așa cum sunt acum stațiunile de la munte)”.
Mulți dintre urmăritorii lui Florin Cîțu au criticat dur propunerile premierului.
„E bătaie de joc față de cei care respectă de anul trecut distanțarea. Pe unii îi lăsați să stea nas în nas, alții sunt în carantina. Fiți consecvenți!”, „În spitale este dezastru și voi vreți să relaxați, închideți tot (carantină totală) până după Paște, altfel va fi dezastrul absolut”, „Perfect, iar de la 1 iunie intrăm în stare de urgență cu tot cu comisia interministerială”, „Tu îți bați joc de cei care respectă regulile!!!” sunt câteva dintre mesajele internauților.
Sursă foto: Facebook
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter