Ce familie minunată! Andreea Bănică i-a tăiat moțul băiețelului său

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 20 noiembrie 2017, 14:28
Andreea Bănică nu ratează nicio ocazie să se mândrească cu minunata familie pe care o are, iar fanii savurează fiecare fotografie pe care aceasta o postează pe rețelele de socializare.

Îndrăgita artistă și soțul său, Lucian Mitrea, au tăiat moțul fiului lor în weekendul ce a trecut și artista a postat imediat o fotografie pe rețelele de socializare în care apare alături de cei doi îngerași ai săi și de tortul pregătit pentru petrecere.

Andreea Banica

Fotografia, însoțită de mesajul: ”Astăzi ne-am luat moțul. Noah Andrei.”, a strâns mii de like-uri și fanii s-au grăbit să-i transmită urări și gânduri bune micuțului Noah, dar și mesaje de felicitare frumoasei mămici. Și pentru că a fost o petrecere pe cinste, Andreea Bănică a împărțit cu prietenii virtuali momentele importante, pe care le-a surprins într-un filmuleț video.

Andreea Bănică trătește de peste 20 ani o frumoasă poveste de dragoste cu Lucian Mitrea și au împreună doi copii: pe Sofia, în vârstă de 8 ani, și pe Noah Andrei, născut pe 16 noiembrie 2016.

Andreea Banica

Citește și – Povestea de dragoste dintre Andreea Bănică și Lucian Mitrea, prin ochii vedetei

Citește și – Andreea Bănică, nemachiată. Așa arată vedeta în realitate

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter