Un bărbat din Sălaj, omorât în bătaie de soție

De Unica.ro, pe

Un bărbat din comuna Plopiș, județul Sălaj, s-a stins din viață la vârsta de 56 de ani după ce a fost bătut de soție. Femeia se află în arest preventiv pentru 30 de zile.

Un bărbat, care avea probleme grave de sănătate și era lipsit de apărare, a fost omorât în bătaie de soție în dimineața zilei de 14 iunie, după o ceartă.

Femeia în vârstă de 55 de ani a fost reținută de polițiști, iar în data de 16 iunie instanța a decis ca aceasta să meargă în arest preventiv timp de 30 de zile, sub aspectul comiterii infracţiunii de lovituri cauzatoare de moarte.

Citește și: Tot ce nu știai despre mâncatul emoțional: „Peste 70% dintre femeile cu obezitate au fost abuzate sexual în copilărie”

Soția lui Jorge, siluetă impecabilă în bikini la aproape 50 de ani

Loredana Groza bifează o nouă apariție provocatoare

Mădălina Ghenea, protagonista unui film în care va juca alături de Ed Westwick

În urma concluziilor preliminare, s-a stabilit că decesul bărbatului a survenit în urma unor leziuni interne. Cazul a fost preluat de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj, care în urma probatoriului administrat, a stabilit faptul că, în data de 14 iunie, pe fondul unor neînţelegeri, o femeie, în vârstă de 55 de ani (soţia victimei), i-ar fi aplicat bărbatului mai multe lovituri cu pumnii în zona toracică şi abdominală, provocându-i leziuni interne, care au dus la decesul acestuia, a transmis IPJ Sălaj, potrivit Libertatea.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter