Cea mai neconvenţională aniversare a ProFM, într-un tramvai în mişcare! Vezi cum a fost la “Alai la tramvai”!

De Bravonet.ro, pe

Primii 20 de ani pe care ProFM i-a împlinit pe 15 aprilie au marcat o premieră în România prin cel mai nebun concert, atât pentru spectatorii care s-au îmbarcat în “Alai la Tramvai”, pentru artişti, dar şi pentru participanţii din traficul bucureştean.

Sore & Mihai Ristea, Smiley şi Alex Velea şi-au instalat pentru prima dată echipamentul şi instrumentele muzicale şi au cântat într-un tramvai în mişcare, care a plecat din Piaţa Sfântul Gheorghe şi a traversat o parte a Bucureştiului, fără a opri în staţii.

După reacţiile şoferilor al căror drum s-a intersectat cu tramvaiul plin de muzică, DJ-ul ProFM Bogdan Nicolai a avut momente când şi-ar fi dorit să fie pentru puţin timp şi înafara mijlocului de transport. “A fost senzaţional înăuntru, dar în timpul concertului mă uitam pe geam şi am văzut o mulţime de şoferi care scoteau capul pe geam, încetineau să audă mai bine şi la semafoare băteau din palme şi cântau cu noi. Ce mai, a fost o aniversare de pomină, cea mai tare de până acum. Şi doar o dată faci 20 de ani! Primii 20 de ani de ProFM”, a încheiat matinalul de la Alarma ProFM.
Vezi continuarea pe bravonet.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter