Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei, este gravidă

De Mădălina Manole, pe
Andreea Popescu a devenit cunoscută în showbizz datorită faptului că a fost dansatoarea Deliei. Însă, dacă ne-o amintim purtând ținute mulate și sexy și dezgolindu-și trupul pictat cu tatuaje, iată că astăzi, la câțiva ani de când a părăsit șcena, Andreea este cu totul și cu totul altă persoană, aproape de nerecunoscut.

După o relație de aproape patru ani, Andreea Popescu s-a căsătorit în această vară cu Rareş Cojoc, multiplu campion la dans sportiv, retras între timp din activitate, iar vestea cea mare nu a întârziat să apară. Cei doi vor deveni părinți, Andreea Popescu fiind însărcinată în trei luni jumătate.

Andreea popescu

Anunțul a fost făcut pe contul de Instagram al viitoarei mămici, printr-un mesaj emoționant în care aceasta mulțumește Divinității: „Vreau sa va spun ca acest copil este o minune, un dar de la Dumnezeu si ii multumesc lui Dumnezeu pentru ca ne-a ascultat rugaciunile.”

Andreea popescu

Andreea Popescu s-a schimbat pe toate planurile în ultimii ani. Aceasta nu mai frecventează cluburile, a renunțat la hainele provocatoare și s-a apropiat foarte mult de Dumnezeu, petrecându-și timpul în pelerinaje la biserici și mânăstiri și respectțnd cu strictețe posturile de peste an.

Citește șiNu te-ai fi așteptat. Iată ce vedete țin postul Crăciunului. Video

Citește și – Dansatoarea Andreea Popescu s-a măritat după o rețetă atipică. Nuntă țărănească celebrată la mega-fițe!

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter