Anda Adam regreta ca nu poate participa la parada militara de 1 Decembrie

De PR, pe

Anda Adam sustine ca si-ar fi dorit ca anul acesta sa poata participa la parada militara ce va avea loc pe bulevardul Kiseleff din Bucuresti. Din pacate, artista va trebui sa onoreze doua concerte, mai intai intr-un mall din Bucuresti, la initiativa unui post de radio, si altul la Ramnicu Valcea.
“Mi-am dorit dintotdeauna sa urmaresc parada militara de la Bucuresti, insa de fiecare data a trebuit sa plec in alte orase pentru concerte. Imi pare rau acum, mai ales ca maine va fi vreme frumoasa si calda. Cred ca va fi un spectacol foarte interesant la Arcul de Triumf. Oricum, le urez tuturor romanilor un calduros ‘La multi ani’ si imi doresc sa fie mai toleranti cu cei din jur. Sa fie uniti, sa uite de invidii si sa munceasca mult pentru a ridica tara acolo unde ii este locul”, declara artista.

Anda Adam a filmat de curand clipul noii sale piese, “AMO”, pe care il va lansa pe piata imediat dupa sarbatorile de iarna. Pana atunci, agenda solistei este incarcata cu concerte in toate colturile tarii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter