Anda Adam: “A fost mai greu sa il imit pe Alex Velea decat sa cant Sarah Brightman!

De PR, pe

Anda Adam a avut una din cele mai spectaculoase transformari din cadrul show-ului “Te cunosc de undeva”. Artista si-a ascuns pletele blonde sub o sapca sport, a imbracat pantaloni largi, vesta din jeans, un maiou negru, totul peste un body care imita culoarea pielii, pe care au fost aplicate tatuaje similare celor purtate de cantaret.
Mai mult, noul look a excelat la capitolul machiaj. Andei i-a fost pictata barba, i-au fost ingrosate sprancenele si a purtat fond de ten mai inchis la culoare, totul pentru a se apropia cat mai mult de imaginea lui Alex Velea.

Rezultatul a fost spectaculos si putini au fost cei care au realizat ca in fata lor se afla Anda Adam si nu un dansator din trupa emisiunii.

Cu un asemenea look, artista a interpretat hitul lui Velea, “Minim doi”, evoluand pe scena alaturi de opt  dansatori, urmand perfect miscarile coregrafiei.

“A fost mai greu sa il imit pe Alex Velea decat sa cant Sarah Brightman. Am avut noroc totusi ca il cunosc pe Alex, ca suntem prieteni, si asta m-a ajutat mult sa incerc sa ii copiez gesturile, mimica, vocea”, declara Anda Adam.

In urma cu o saptamana, Anda Adam a ridicat publicul si juriul din sala in picioare dupa ce a interpretat piesa “Harem” a celebrei Sarah Brightman. A fost printre putinele ocazii in care artista a cantat opera, rezultatul fiind insa apreciat de membrii juriului. Pentru acest numar, Anda a adoptat o tinuta provocatoare, un body care i-a pus in evidenta silueta si bustul, si a purtat o peruca bruneta.

Anda Adam este unul din concurentii actualului sezon al emisiunii “Te cunosc de undeva”, ea intrand in competitie alaturi de Pepe, Rona Hartner, Andrei Stefanescu, Serban Copot, Sonny Flame, Ioana Anuta si Simona Nae.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter