Amna are plăceri vinovate, satisfăcute o dată pe săptămână

De PR, pe

Amna este o împatimita a stilului de viata sanatos: tine dieta, merge la sala, însa recunoaste ca o data pe saptamana cade prada ispitei si se rasfata cu dulciurile frantuzesti numite Macarons.
Este vorba de acele fursecuri din bezea de migdale, umplute cu crema de diverse sortimente, fiecare costand un euro. Preferatele ei sunt cele cu crema de trandafiri si cele din lamaie si busuioc.
Am descoperit aceste dulciuri în miniatura într-o excursie la Paris. Initial, nu am stiut ce sunt, dar m-a atras aspectul lor colorat. Sunt irezistibile! Dupa ce ai mancat una, cu greu te mai poti opri„, spune Amna care, în mod normal, este foarte atenta la silueta ei.
Antrenata de instructorul Robert Dinescu, solista are o dieta destul de stricta, din care nu lipsesc fructele si legumele proaspete, migdalele, nucile si fresh-urile.Cu toate acestea, o data pe saptamana, nu îsi mai reprima „placerile vinovate”.
Cand nu mai rezist si îmi este pofta de ceva dulce, mananc ciocolata neagra. Totusi, mi s-a spus ca ceea ce este în cantitati mici nu are cum sa îngrase, asa ca îmi satisfac pofta cu Macarons. Preferatele mele sunt cele cu crema de trandafiri si cele din lamaie si busuioc, iar, mai nou, am descoperit ca exista Macarons cu aroma de cocktail-uri: Mojito, Pina Colada, Cosmopolitan sau Sex on the Beach„, spune artista.
De curand, Amna si-a lansat un nou single, „Feel Alone„, o piesa antrenanta al carei mesaj este: „nimeni nu ar trebui sa se simta singur”.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter