Amna, despre motivul divorțului: „Nu ne-am despărțit pentru că nu ne mai iubeam”

De Unica.ro, pe

Amna (37 de ani) și fostul ei partener de viață au divorțat în vara anului 2019, după un mariaj de 9 ani și o relație de 12. Fostul cuplu are împreună un fiu, David, în vârstă de 7 ani. În urma separării, cântăreața s-a concentrat pe creșterea fiului ei și pe carieră.

Amna, despre motivul divorțului: „Nu ne-am despărțit pentru că nu ne mai iubeam”

Recent, invitată în emisiunea WOWnews, găzduită de Roxana Nemeș (32 de ani), solista a vorbit despre motivele divorțului de fostul soț. „Eu știu că noi ne-am iubit foarte mult, indiferent de ce ar crede oamenii. Era o iubire imposibilă, am trecut peste foarte multe obstacole”, a început artista.

„Eu îi port lui un respect foarte mare, pentru că știu ce a făcut pentru noi, pentru mine, pentru copil, pentru familie și ce am făcut noi pentru noi. Cred că ne-am distrus relația din lipsă de comunicare și din lipsa experienței în relații. Pe viitor, nu mai vreau să amestec partea profesională cu cea personală”, a mai declarat Amna.

„Relația cu fostul meu soț a fost cea mai frumoasă perioadă din viața mea, pentru că îl avem pe David. Am creat atâtea amintiri împreună. Mă gândesc la el cu drag, îi vreau tot binele din lume, vreau să fie fericit și îmi pare rău că nu am reușit să vorbim, să ne înțelegem ca oamenii”, a continuat.

„Noi nu ne-am despărțit pentru că nu ne mai iubeam. Pur și simplu nu am mai putut să comunicăm din cauza stresului, a oboselii. Fiecare avea frustrările lui și, dacă am vreo supărare, este faptul că nu am putut să ne înțelegem”, a completat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Amna, dezvăluiri șocante: „Eram foarte bolnavă. Nu știam dacă o să mai trăiesc!”

Cum a depășit Amna divorțul de soțul ei după 9 ani de mariaj și 12 de relație?

Vorbind despre cum a fost afectat fiul ei de divorț, Amna a adăugat: „Îmi dau seama că mă idolatrizează și tot timpul mă întreabă cum să facă să ajungă ca mine. Nu își dorește să fie artist, își dorește puterea mea ca om. A avut și el suferințele lui în urma separării. Au fost foarte multe lucruri pe care le-am discutat, e foarte greu”.

„Tot timpul l-am îmbărbătat și i-am spus: «Uită-te la mine! Nu ai voie să pici! Trebuie să fii cel mai puternic! Dacă Dumnezeu ne dă ceva, trebuie să ducem, indiferent că e vorba că mă împac sau mă despart de tati. Noi suntem o echipă!»”, a mai spus Amna.

În prezent, solista formează un cuplu cu un bărbat a cărui identitate nu-și dorește să o facă publică. „Este un om puternic, foarte puternic, și orice mă dărâmă, pentru că pe mine mă dărâmă multe lucruri, [el mă ajută/susține]”, spunea Amna în mai 2021.

„Eu nu îmi mai doresc o altă căsătorie. Nu îmi mai doresc un alt copil. Mi se pare că am trecut prin foarte multă durere în ultimii ani de căsătorie pentru că persoana de lângă mine nu a avut capacitatea de a înțelege durerea mea și cred că dacă ești profund, îți trebuie un om profund lângă tine”, a mai spus.

„Eu, în momentul ăsta, nu mă mai văd căsătorită. Nu spun că nu sunt iubită sau nu vreau iubire. Nu știu de ce ar trebui să mai trec prin hârțogăraie, niște acte… de ce? E iubire? Să fie. (…) Eu iubesc, este minunat, este de 20 de milioane de ori mai intens. Cineva are mare răbdare cu mine. Sunt imposibilă în momentul de față pentru că sunt traumatizată, dar este incredibil cum îți dă Dumnezeu ce ai nevoie. Sunt pe treaba mea, dar nu-mi trebuie mutat împreună, căsătorie și alte chestii”, a mai declarat artista.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter