Amna, dezvăluiri șocante: „Eram foarte bolnavă. Nu știam dacă o să mai trăiesc!”

De Unica.ro, pe

Invitată în podcastul „Roxana te dezbracă de secrete”, Amna a povestit prin ce momente cumplite a trecut în urmă cu mai mulți ani, când a primit un diagnostic grav din partea medicilor. Artista a fost nevoită să se trateze în Austria.

Amna este una dintre cele mai îndrăgite artiste din industria muzicală autohtonă. Este o fire pozitivă, mereu cu zâmbetul pe buze, iar asta a ajutat-o să depășească momentele grele din viața sa. Vedeta a vorbit în podcastul Roxanei Nemeș, „Roxana te dezbracă de secrete”, despre una dintre cele mai cumplite perioade prin care a trecut în urmă cu mai mulți ani.

Citește și: Diana Pârvu și Sergiu Negoțiu Piloff, prima ședință foto de Crăciun alături de fetița lor! Ce simpatică este micuța Jacqueline

Lidia Buble, despre Cuza de la Noaptea Târziu: „Aștept să mă ceară”

Ce vedete vor participa la „Survivor 2022”

Ce diagnostic a primit Liviu Vârciu după mai multe zile de spitalizare: „M-au văzut vreo 20 de medici”

Amna, dezvăluiri șocante: „Eram foarte bolnavă. Nu știam dacă o să mai trăiesc!”

Am fost foarte bolnavă, nu bolnavă. Și nu știam dacă o să mai trăiesc, cât o să mai trăiesc. Dar am trăit cu o dungă pe buletin și cu niște analize la Fundeni, în fiecare marți, timp de un an. Cineva de la Fundeni mi-a pus un diangostic greșit, iar timp de un an de zile am trăit cu ideea că sunt mult mai bolnavă decât eram de fapt. A trebuit să ajung în Austria ca să înțeleg că eu nu sunt bolnavă atât de rău și că este totul tratabil, a povestit Amna.

Artista, care atunci avea 23 de ani, a dezvăluit că muzica a fost cea care a ajutat-o să depășească momentul și să se vindece.

Energia pe care tu ți-o dai ca să te faci bine este cea mai importantă. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru lecția aia. N-aș fi avut niciodată curaj să las job-ul ca să fac muzică. Mi-am dat demisia, mi-am cumpărat o piesă și în trei luni analizele mele erau perfecte. Pentru că eu cântam, a mai spus artista.

„Mi s-a spus că nu o să am copil”

Amna a mai povestit că medicii i-au spus că nu va putea avea copii. Cu toate acestea, artista a devenit mamă în urmă cu șapte ani. A aflat că este însărcinată chiar de Crăciun și de aceea i-a pus numele Cristian.

A fost necesar punctul acela în viața mea, ca eu să mă dezvolt. Ca să se întâmple niște lucruri. (…) Mie mi s-a spus că nu o să am copii. Am un băiețel minunat de șapte ani, a mai spus artista.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter