Amna a dat lovitura în Columbia! A cântat în fața a 80.000 de oameni!

Amna a dat lovitura în Columbia, acolo unde hitul ei “Tell Me Why” s-a situat în fruntea clasamentelor muzicale luni la rând. Artista din România a susținut un concert în fața a peste 80.000 de oameni fiind primită ca un adevărat star internațional: cu hoarde de fani la aeroport, zeci de propuneri de interviuri și un puhoi de spectatori la show-ul ei susținut în aer liber.
Popularitatea Amnei în țara sud americană a sporit odată cu propunerea artistului columbian Rivera de a colabora la piesa “Hey Ho”, care a devenit hit peste noapte, depășind 1 milion de vizualizări pe YouTube în doar 2 săptămâni.
Concertul Amnei, organizat de 40 Principales, cel mai important post de radio al țării, a fost inclus într-un maraton muzical de 10 ore, artista fiind cap de afiș al evenimentului.

Așteptată de zeci de fani la Aeroportul din Bogota

Amna a ajuns la Bogota după aproape 17 ore petrecute prin avioane, aeronava artistei din Paris decolând cu o întârziere de trei ore din cauza ceței. Acest fapt nu i-a împedicat însă pe câțiva zeci de fani să fie prezenți la Aeroport, atunci când Amna a pășit pentru prima dată pe tărâm columbian. Artista a fost primită cu flori, bomboane și prăjituri tradiționale columbiene.
“Când să ies din Aeroport am văzut câteva zeci de persoane cu pancarte pe care scria numele meu și care, atunci când m-au văzut, au început să țipe de bucurie. A fost un moment copleșitor. Am dat autografe, am făcut poze. Am fost foarte fericită”, declară Amna.

Trei ore de interviuri pentru toată America Latină

Evento 40 este cel mai mare eveniment muzical găzduit de Columbia, ajuns la a șaptea ediție, iar Amna și cântărețul columbian Juan Magan au fost primii artiști internaționali.
40 Principales reprezintă o rețea de radiouri prezentă în toate țările din America Latina, dar și în Spania. Înainte de concert, Amna a acordat interviuri timp de trei ore pentru jurnaliști de radio și echipe de televiziune din țări precum Mexic, Chile, Argentina, Peru sau Venezeula.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter