Amna, primul artist român care cântă în Columbia! Vezi cum îşi pregăteşte vocea!

Amna a fost invitată să susţină pe 17 noiembrie un concert în Columbia, în cadrul marelui eveniment muzical organizat de radioul 40 Principales.
Meritul il are nu doar hitul sau international, “Tell Me Why”, dar si piesa “Hey Ho” pe care a inregistrat-o alaturi de vedeta Columbiei, Mauricio Rivera, si de rapper-ul Obie-P. Videoclipul a strans pana acum peste un million de vizualizari pe YouTube.

Amna se pregateste intens pentru marele eveniment si spune ca are o reteta eficienta pentru a-si proteja corzile vocale: bea in fiecare dimineata un cocktail din trei galbenusuri de ou crude.

„Nu este foarte placut la gust, dar te ajuta sa iti intretii corzile vocale”, spune solista.

In plus, ouale crude ii aduc Amnei un aport benefic de proteine, necesar pentru activitatile sportive pe care le desfasoara in fiecare zi.

„Sunt un tonic excelent pentru fiecare zi, mai ales cand simtim ca nu avem pic de energie. Ouale crude au si rol de detoxifiere. Antrenorii mei de fitness mi-au recomandat sa consum macar un ou crud dimineata pe stomacul gol pentru a-mi intari musculatura”, spune Amna.

Artista practica regulat jogging, antrenamente cu TRX in aer liber si tae-bo.

Amna va deveni singurul artist de origine romana care va concerta in Columbia. „Este o adevarata onoare pentru mine sa cant alaturi de cei mai importanti artisti columbieni. Este un vis care va deveni in scurt timp realitate, asa ca trebuie sa fiu intr-o forma fizica excelenta”, spune solista.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter