Amna bea un ceai-minune din 20 de ingrediente ca sa aibă o voce perfectă

De Unica.ro, pe

Amna se pregăteşte să plece într-un turneu în America Latină, în Columbia, Argentina, Venezuela, Peru şi Chile. Până atunci însă are parte de pregatiri intense: repetiţii cu muzicienii care o vor însoţi, ore de coregrafie, probe de haine, coafură şi machiaj.

„Vreau să am o apariţie ireproşabilă, atunci când voi urca pe scenă. Îmi doresc ca fanii mei să fie impresionaţi de show-urile pe care le voi susţine pe acest continent”, spune solista.

Pentru ca totul să fie perfect, Amna acordă o mare atenţie vocii sale şi condiţiei fizice. Face pauze vocale, bea cocktail-uri cu gălbenuşuri de ouă crude, iar mai nou a experimentat şi un ceai din 20 de ingrediente secrete.


„Este o reţetă indiană, un ceai rar care conţine scorţişoară, cuişoare, miere de salcâm, frunze de mentă, smochine uscate, migdale, felii de lămâie şi portocale deshidratate, lapte şi alte ingrediente secrete”, spune Amna.


Amna este singura solistă de origine română care are trei hit-uri în playlist-urile radiourilor din America Latină: „Tell Me Why”, „Esta Noche” si „Hey, Ho” si unica artistă de pe plaiurile mioritice care a susţinut un concert în Bogota, Columbia în faţa a 80.000 de fani care au cântat şi au dansat alături de ea în ploaie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter