Adolescentă de origine română, înjunghiată mortal în Germania

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 12 iunie 2018, 13:44
O adolescentă în vârstă de 15 ani, de origine română, a fost înjunghiată mortal într-un parc din Germania de către un bărbat turc.

Cadavrul fetei a fost găsit, luni, în parcul Casino Garten, pe o alee mascată de ziduri înalte de tufişuri, din centrul orașului Viersen. Bărbatul, în vârstă de 25 de ani, s-a predat poliției în cursul serii de luni, însă susține că este nevinovat.

Poliția germană a declarat că suspectul era cunoscut autorităților. Potrivit unui raport al autorităților, bărbatul se afla într-o relație romantică cu adolescenta.

Citește și: Randi vorbește despre posibilitatea de a deveni tată

Tânăra, Iuliana R. a fost transportată la spital, însă a murit din cauza rănilor, în ambulanță. Aceasta locuia cu părinții săi la periferia orașului.

Înainte de a se prăbuși, ea le-ar fi spus persoanelor fără adăpost din parc, în limba germană, „Mor, mor”. Martorii au anunțat imediat poliția.

Potrivit cerşetorului Ilja Hansen, de 47 de ani, fata a ieșit de pe o alee întunecată și a strigat după ajutor.

Stăteam liniştiţi pe bancă şi beam bere când am auzit nişte ţipete puternice. Nu a durat mult şi a ieşit din tufişuri tânăra cu părul brunet. Era plină de sânge şi abia mai mergea. A căzut la picioarele prietenei mele în timp ce eu am încercat să îl prind pe atacator. Este un tânăr de culoare, cu părul strălucitor, îmbrăcat sport. S-a făcut nevăzut imediat după ce a dat ochii cu noi”, a explicat Hansen pentru Bild.

Citește și: Prezentare de modă inedită în Arabia Saudită: Manechinele, înlocuite cu drone VIDEO

„Ceea ce s-a întâmplat astăzi în Viersen este şocant. Sunt profund afectat de faptul că o tânără a fost atacată mortal într-un parc public”, a declarat ministrul de Interne al landului Renania de Nord-Westfalia, Herbert Reulsaid.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter