Adina de la Heaven, în doliu. Tatăl artistei a murit

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 13 iulie 2018, 11:30
Adina Postelnicu, membră a trupei Heaven, trece prin momente cumplite. Tatăl artistei a murit și aceata nu i-a putut fi alături în ultimele momente.

Adina de la Heaven se afla în vacanță cu iubitul său, Glance, în Liban când a aflat că tatăl său a decedat ca urmare a unui stop cardiorespirator. Artista se va întoarce de urgență în țară pentru a participa la înmormântarea tatălui său.

Cu doar un an în urmă, Adina scris pe Facebook un mesaj emoționant pentru tatăl său: “Tata, singurul bărbat care nu ne-a spus niciodata nu. Singurul barbat pentru care am contat mai presus de oricine și orice. Singurul bărbat care și-ar da viața pentru noi fara să stea pe gânduri și pentru care și noi am face același lucru. Să ne traiesti cel puțin o mie de ani”, – scria Adina în 2007, cu ocazia zilei de naștere a tatălui său.

Adina postelnicu si tatal

Dumitru Postelnicu, tatăl Adinei, era un cunoscut om de afaceri din Vaslui. S-a stins din viață 65 de ani, în urma unui infarct puternic. Adina Postelnicu, deși va fi în doliu, va deveni nașă de botez pentru băiețelul Elenei Ionescu, fosta membră a trupei Mandinga, care se pregătește să nască.

Citește și – Mihaela Tatu revine în televiziune. Va avea emisiune online

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter