Adele, prea grasă? Tu ce crezi?

După ce Karl Lagerfeld a spus despre ea că este grasă, cântăreaţa Adele a declarat că este mulţumită şi mândră de imaginea ei, care reprezintă femeia normală.
Rugat să comenteze imaginea cântăreţelor care au succes în acest moment, Karl Lagerfeld, directorul de creaţie al casei de modă Chanel, a spus despre Adele că „Este un pic prea gasă, dar are o faţă frumoasă şi o voce divină”.
Comentariul lui a scandalizat presa din toată lumea, iar reacţiile nu au întârziat să apară. Bloggeri şi internauţi au cerut boicotarea casei de modă susţinând că declaraţia lui Lagerfeld înseamnă la anorexie, ca şi imaginea femeii super slabe prezentă pe catwalk-ul Chanel.
Pe de altă parte, unii nu înţeleg de ce fanii lui Adele sunt indignaţi. „Mie mi se spune mereu că sunt prea slabă şi dacă mă supăr nimeni nu înţelege de ce. Dar dacă îi spun eu unei femei că e prea grasă, automat înseamnă că sunt rea”, comentează o utilizatoare de internet.
Ce are de spus Adele despre această controversă? Susţine că se simte bine în pielea ei, că majoritatea femeilor arată exact ca ea şi că este mândră de asta. „Nu mi-am dorit niciodată să arăt ca modelele din reviste. Silueta nu a fost niciodată o problemă pentru mine. Sau cel puţin nu am avut niciodată prieteni care sp facă din asta o problemă” a declarat Adele.
Tu ce crezi despre comentariul lui Karl Lagerfeld? A fost răutăcios sau doar a observat un adevăr?
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter