Accesoriul apreciat de femeile deştepte, sexy şi cu grijă faţă de mediu

De Unica.ro, pe

Cum poţi să fii în pas cu moda ţărilor vestice, accesorizată precum prinţesele ori actorii celebri şi în acelaşi timp să te distrezi, să îţi menţii silueta şi să ai o atitudine eco?
Mergand pe o  bicicleta de oras!

Iar daca vrei sa fii chic si extravaganta, astazi o sa iti vorbim despre Gazelle, marca de biciclete cea mai iubita de catre olandezi si populara in tari dezvoltate precum Belgia, Germania, Australia sau SUA.

Nu degeaba detine titlul de “Royal Brand”, conferit de insasi Casa Regala a Olandei. Oameni de afaceri, guvernatori si actori celebri precum James Cameron sau Keri Russel au declarat ca aprecieaza acest brand si detin cel putin un model de bicicleta Gazelle in curtea lor.

Iar de curand, Printesa Margriet a Olandei a finalizat simbolic productia bicicletei cu numarul 14.000.000. din colectia Gazelle in cadrul unei ceremonii cu fast.

O astfel de bicicleta nu doar ca e incantatoare, dar te mentine in forma si devine accesoriul perfect pentru un look boem. Are aparatoare de spite ca sa nu iti prinzi rochita, dar si de noroi ca sa nu iti faci griji daca te prinde ploaia.

In plus, Gazelle este recunoscuta pentru ca rezista o viata si are un look incredibil de sexy si elegant. 
Iar importatorii acestui brand in Romania, Biciclop, acorda pe o perioada de 2 ani revizii periodice gratuite si suport tehnic oricand e nevoie.

Iata aici o colectie de imagini ca sa iti faci o idee despre cum e sa pedalezi pe o frumoasa Gazelle.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter