Cu doar 5 Euro beneficiezi de un consult oftalmologic la Europe Eye Hospital!

De Unica.ro, pe

Europe Eye Hospital sarbatoreste in luna mai 2 ani de existenta, oferind tuturor celor interesati de sanatatea lor si a celor dragi consultatii oftalmologice in valoare de doar 5 Euro!
Campania aniversara se desfasoara in perioada 16 mai – 30 iunie, timp in care tot mai multi romani isi pot verifica starea de sanatate a ochilor, prevenind sau tratand posibile probleme medicale. Echipa medical Europe Eye Hospital te asteapta pentru o simpla examinare sau pentru interventii chirurgicale complexe, realizate cu ajutorul celor mai performante tehnologii. Dincolo de aparatura de ultima generatie si specialistii de top in domeniu, institutia le ofera pacientilor conditii de spitalizare si servicii ireprosabile.

Printre miile de romani care au beneficiat de serviciile Europe Eye Hospital, a fost si  Andreea Marin. “Desi se intampla rar, e o bucurie cand poti, si la noi acasa, in Romania, sa deschizi usa unui spital care iti da impresia ca te afli intr-o alta tara, cu un nivel ridicat al serviciilor medicale. Am avut ocazia sa fiu si pacient la Europe Eye Hospital, dar am indraznit si sa le cer profesionistilor de acolo sa ajute cazuri umanitare venite pe adresa Fundatiei . Oamenii sunt astazi sanatosi, au fost tratati cu respect si profesionalism si pentru asta din partea mea”, a declarat vedeta.

Echipa de medici din cadrul Europe Eye Hospital ii asteapta pe toti cei interesati de sanatatea ochilor lor sa vina la sediul spitalului, pe Calea Serban Voda, nr. 95 -101, Sector 4, Bucuresti . Programarile se pot face la numarul de telefon: 021 9880.  Campania se adreseaza persoanelor care au implinit 18 ani.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter