Vladimir Putin ar fi tratat cu sânge de căprioară, potrivit unor noi zvonuri

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 19 mai 2022, 12:15

Noi zvonuri sugerează că Vladimir Putin s-ar trata cu sânge de căprioară, după ce în presă s-a vehiculat că acesta ar suferi de leucemie.

După ce un oligarh rus a dezvăluit că Vladimir Putin ar avea leucemie, cancerul sângelui, au apărut mai multe informații cu privire la starea președintelui rus.

Starea de sănătate a lui Putin nu este tocmai bună, potrivit zvonurilor, și s-ar fi înrăutățit în ultimele luni. Aparițiile publice ale liderului rus au atras atenția, din prisma poziției nefirești și nepotrivite a corpului său. Informațiile cum că acesta ar fi ajuns de urgență la spital au întărit credința că zvonurile ar fi de fapt reale.

Un exemplu ar fi în data de 9 mai, când Vladimir Putin a fost singurul bărbat din tribuna centrală a paradei de Ziua Victoriei, cu o pătură pe picioare, deși temperatura de afară era de nouă grade Celsius.

Citește și: Poveștile cutremurătoare despre cum au supraviețuit civilii din Azovstal: „Nu credeam că vom ieși”

Citește și: Coșmarul văzut de un proprietar de pompe funebre din Ucraina: „Dintr-o groapă am scos o bătrână cu scutec pe ea. Mă tot gândesc: ești bărbat, ai venit la război și ucizi o bunică?”

Citește și: Ce se întâmplă cu ucrainenii care se refugiază de război în Rusia: „Război împotriva cui? Știi că n-ar trebui să spui cuvântul ăsta”

Citește și: Președintele Asociației Colectiv, despre sentințele din dosarul Colectiv: „Pentru noi, care ne-am pierdut copiii, e un moment de liniște”

În mass media circulă zvonul că Putin urmează să treacă printr-o operație iminentă de vindecare a cancerului, operație pentru care s-au pregătit zile întregi medici și asistente, potrivit Mediafax. Diferite canale de Telegram spun că intervenția ar putea să aibă loc peste noapte, pentru a nu trezi suspiciuni.

Experți în sănătate au observat o rigiditate în mișcările lui Putin, precum și o creștere în greutate și o umflare a feței. Se presupune că acesta ar fi tratat și cu ajutorul medicinii alternative, după cum notează Business Insider, cu sânge de căprioară, în care s-ar îmbăia, iar mărirea capului său ar fi un rezultat al folosirii steroizilor.

Moscova a negat că Vladimir Putin ar fi bolnav, numind zvonurile existente drept „speranțe” ale inamicilor Rusiei. Versiunea propagată de Kremlin este că liderul rus este sănătos.

Foto – YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter