Vladimir Putin, semne de slăbiciune la parada militară: și-a acoperit picioarele cu o pătură. „Există motive să ne îngrijorăm pentru el”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 09 mai 2022, 18:13

Cele mai recente imagini cu președintele Rusiei, Vladimir Putin, arată că liderul de la Kremlin ar putea fi cu adevărat bolnav.

Noi imagini cu președintele rus Vladimir Putin, aflat în Piața Roși la parada militară de Ziua Victoriei, par să confirme ideea că acesta ar suferi de o boală. Șeful armatei britanice, amiralul Sir Tony Radakin, a spus că oficialii cu care s-a întâlnit Putin au confirmat că acesta ar fi „mai puțin coerent” decât în mod normal, potrivit Express.

Pe parcursul anilor, Vladimir Putin și-a croit o imagine prin care a căutat să sugereze că vigoarea sa fizică este de neegalat. Prin poze în care făcea baie în apa înghețată sau călărea la bustul gol un cal, el a căutat să apară în ochii publicului drept invincibil. Cu toate acestea, vârsta își spune cuvântul. La parada militară de la Moscova, Vladimir Putin a fost văzut cu o pătură în jurul picioarelor, la o temperatură de nouă grade Celsius.

Amiralul Sir Tony Radakin a spus că pătura este un „detaliu interesant”, adăugând că au existat „zvonuri constante privind starea de sănătate” a liderului rus. El a afirmat că lideri internaționali, cum ar fi președintele Franței, Emmanuel Macron, au raportat că președintele rus nu pare să se simtă bine.

Citește și: Comisarul pentru Drepturile Omului în Ucraina: „Copiii au fost violați în fața părinților și părinții în fața copiilor lor”

Citește și: Un bunic ucrainean care și-a pierdut soția, fiul și fiica în război, rămas să aibă grijă de nepotul rănit: „Rușii sunt o armată barbară. Sunt sute de familii în situația asta. Pentru ce?”

Citește și: Cadavrele unor copile mai mici de 14 ani, dezbrăcate și agățate în copaci, în Ucraina: „Abia atunci am înțeles că e mai rău decât mi-am imaginat”

Citește și: Președintele Belarusului, despre posibilitatea ca Rusia să folosească arme nucleare: „Este inacceptabil, ar face pământul să sară de pe orbită cine ştie unde”

„Da, pătura este un detaliu interesant”, a explicat acesta, citat de Adevărul. „Au existat în mod regulat zvonuri despre starea de sănătate precară a lui Putin, care desigur nu au fost recunoscute de Kremlin. Acei oameni care au vorbit cu el, oameni ca Macron şi americanii, au raportat mai puţină coerenţă decât sunt obişnuiţi să obţină de la el. Există motive să ne îngrijorăm pentru el. Dar trebuie să fim puţin atenţi la ceea ce ne dorim”.

Acesta a mai adăugat: „Dacă este cu adevărat bolnav, nu există niciun motiv să credem că oricine îl înlocuieşte va fi în vreun fel de preferat din punctul nostru de vedere”. În Rusia există zvonuri conform cărora Putin ar suferi de cancer și ar urma să fie supus unor intervenții chirurgicale. Zvonurile au fost lansat de pe canalul de Telegram General SVR, condus de un fost locotenent general al Serviciului rus de Informaţii Externe.

Într-un videoclip lansat pe acest canal de Telegram, se arată că Vladimir Putin ar fi vorbit cu Nikolai Patrușev, fostul șef al Serviciului Federal de Securitate despre sănătatea lui. Putin i-ar fi spus lui Nikolai Patrușev că ar putea avea nevoie să preia controlul timp de câteva zile, în timp ce se recuperează după operație.

Foto – 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter