Soldatul rus căruia partenera i-a permis să violeze femei în Ucraina ar fi fost capturat de ucraineni

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 27 aprilie 2022, 17:02

Roman Boikovski, soldatul rus care a primit binecuvântarea soției lui să violeze femei din Ucraina, a fost luat prizonier în apropierea orașului Izim, din regiunea Harkov.

Soldatul rus care a fost încurajat de soția lui să violeze femei din Ucraina a fost luat prizonier de armata ucraineană. Informația a fost făcută publică de un fost deputat al Dumei de Stat a Federației Ruse, potrivit Obozrevatel.

„Soldatul armatei ruse din Crimeea căruia soţia sa i-a recomandat să se protejeze dacă violează femei ucrainene a fost luat prizonier de Forţele Armate ale Ucrainei lângă Izyum”, se arată, potrivit Adevărul.

Roman a devenit cunoscut atunci când în mediul online a apărut o înregistrare prin care soția sa, Olga, i-a dat permisiunea să violeze femei din Ucraina, atâta timp cât se protejează. Conversația dintre ei a fost înregistrată de serviciile secrete ucrainene din regiunea Herson.

Citește și: Politolog rus, despre incidentele din Transnistria: „Să dea Domnul să mă înșel. Numai că acesta este un alt pas spre un mare război european”

Citește și: O bunică din Ucraina și-a făcut primul tatuaj la 80 de ani, în cinstea țării ei: „În timp ce o tatuam, a cântat cântece ucrainene”

Citește și: Fetița de 14 ani, însărcinată după ce a fost violată de mai mulți soldați ruși, va păstra copilul: „Medicii au avertizat că, dacă victima face avort, probabil că nu va mai putea avea copii”

Citește și: Șeful ONU a desființat retorica Rusiei, care încă numește războiul „operațiune specială”: „Nu există trupe ucrainene pe teritoriul Federației Ruse, dar există trupe ruse pe teritoriul Ucrainei”

„Volează-le pe ucrainence și nu-mi spune nimic”, i-a transmis Olga partenerului ei de viață. „Nu uita de contracepție!”. Acesta ar fi întrebat-o: „Deci ar trebui să violez şi să nu-ţi spun nimic?”. Femeia i-a confirmat: „Da, astfel ca să nu știu nimic”. Ei au început să râdă împreună.

Născut și crescut în Oriol, un oraș din Rusia Centrală. Roman s-a mutat împreună Olga în Crimeea după anexarea peninsulei de la Maerea Neagră de către Rusia, în anul 2014. Soldatul rus a negat că în înregistrare ar fi el și soția lui, însă vocile lor se potrivesc cu cele din interceptarea efectuată de serviciile secrete ucraineană, potrivit RFE/RL.

Nimeni nu l-a acuzat pe soldat de viol și nu au fost depuse acuzații împotriva cuplului. Discuția dintre cei doi soți a fost făcută publică în contextul în care au ieșit la iveală mai multe cazuri de violuri asupra femeilor din Ucraina, iar un raport Human Rights Watch despre cazurile de viol a fost publicat.

Foto – Twitter

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter