Șeful Ceceniei, despre conflictul dintre Rusia și Ucraina: „Este un război pentru bine, este un război pentru fericirea oamenilor, purtarea de războaie este o plăcere”

De Unica.ro, pe

Șeful Ceceniei, Ramzan Kadîrov, a făcut niște declarații șocante pe canalul său de Telegram, cerând continuarea războiului dintre Rusia și Ucraina.

Ramzan Kadîrov a publicat un videoclip pe canalul său de Telegram, în care a cerut continuarea războiului în Ucraina până când țările occidentale vor ridica sancțiunile împotriva Rusiei și își vor cere scuze.

Mai mult, a spus că dacă ar fi în locul lui Vladimir Putin, ar ocupa toate țările din Europa care sunt aliate cu Statele Unite ale Americii, pentru a lăsa SUA fără aliați.

„Nu numai că vom învinge Ucraina, Ucraina nu este în război cu noi, vom învinge atât NATO, cât și aliații NATO din jurul nostru”, a fost mesajul transmis de șeful Ceceniei pe Telegram, citat de Libertatea.

Citește și: Președintele Agenției Spațiale Rusești, Dmitri Rogozin, a amenințat România cu rachete balistice

Citește și: Ce sumă a obținut Kalush Orchestra pentru trofeul Eurovision. Vor cumpăra drone pentru Ucraina

Citește și: Rusia a ocupat o cincime din Ucraina, echivalent cu teritoriul ocupat de Elveția și Austria împreună

Citește și: Oficial ucrainean: Orașul Mariupol, în carantină din cauza unei posibile epidemii de holeră

Acesta mai susține în videoclip că Statele Unite blufează și folosesc țările europene acare impun sancțiuni împotriva Rusiei. „Și ce ar trebui să facem?” a zis el. „Dacă ar fi voia mea, am ocupa toate aceste state europene și Statele Unite nu ar mai avea aliați”.

Liderul cecen a spus că, în opinia lui, „războiul ar trebui să dureze până când vor ridica toate sancțiunile și își vor cere scuze” și l-a citat pe Vladimir Putin, care a afirmat că „noi murim ca martiri, dar ei (ucrainenii – n.red.) doar mor”.

Kadîrov a mai spus că războiul curent ar fi pentru „fericirea oamenilor”: „Este un război pentru bine, este un război pentru fericirea oamenilor, purtarea de războaie este o plăcere. Obținem plăcere din asta”.

Foto – 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter