Reacția revoltătoare a unei prezentatoare TV din Rusia, după victoria Ucrainei la Eurovision: „Bombardați Torino cu o rachetă Satan!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 16 mai 2022, 18:04

Victoria Ucrainei la Eurovision a stârnit nenumărate reacții, comentariul unei prezentatoare TV din Rusia devenind viral.

Este vorba despre comentariul făcut de Irina Vitiazeva, gazda unui talk-show care se difuzează la postul de stat Russia-1, televiziunea națională de la Moscova. După victoria Ucrainei de la Eurovision 2022, jurnalista a postat pe Twitter un mesaj în care sugerează aruncarea unei bombe asupra orașului Torino, locul unde a avut competiția muzicală internațională Eurovision, după cum relatează La Stampa.

Succesul Ucrainei a declanșat furie în rândul rușilor. Prezentatoarea TV Irina Vitiazeva a fost extrem de vocală pe Twitter, unde a transmis un mesaj plin de violență: „Bombardați Torino cu o rachetă Satan!”.

Rachetele nucleare rusești R-36M sunt cunoscute în terminologia NATO drept rachete Satan. Nu este prima oară când Irina Vitiazeva face asemenea declarații. În urmă cu câteva zile, ea a afirmat în talk-show-ul ei următoarele: „Kievul ucide oameni pașnici în Donbas, din 2014. Acum cere mai multe arme pentru ce? Uită de istorie, că totul a început de acolo”.

Citește și: De ce părinții nu reclamă profesorii care le bat copiii: „De teama notelor proaste, închid și părinții ochii. Iar acesta este un abuz prin care școala ține sub control atât părinții, cât și elevii”

Citește și: Se dublează alocația pentru o anumită categorie de elevi. Ce elevi vor beneficia de asta

Citește și: Un bărbat a stat 30 de ani la închisoare pentru o crimă pe care nu a comis-o. Fiica sa: „Tata nu a văzut în viața lui un telefon mobil”

Citește și: Coșmarul văzut de un proprietar de pompe funebre din Ucraina: „Dintr-o groapă am scos o bătrână cu scutec pe ea. Mă tot gândesc: ești bărbat, ai venit la război și ucizi o bunică?”

Ucraina a câștigat ediția din 2022 a competiției Eurovision cu melodia „Stefania”, interpretată de Kalush Orchestra. Aceasta a devenit imnul soldaților care apără Ucraina de atacurile violente ale invadatorilor ruși. După ce a primit trofeul, Oleh Psiuk, liderul trupei de folk-rap, a transmis un mesaj de sprijinire a țării sale.

Pe canalul de YouTube al trupei, la descrierea videoclipului „Stefania”, liderul trupei transmite: „Am dedicat cândva acest cântec mamei mele, iar când a izbucnit războiul, cântecul a căpătat o mulțime de semnificații noi. Deși nu există niciun cuvânt despre război în versuri, mulți oameni au început să asocieze cântecul cu Mama Ucraina. Mai mult, societatea a început să îl numească imnul războiului nostru! Dacă Stefania este acum imnul războiului nostru, aș vrea să devină și imnul victoriei noastre”.

Versurile piesei vorbesc despre mama lui Oleh, la refren transmițând: „Câmpul înverzește, părul ei se-albește”. Melodia a atins inimile de pretutindeni cu mesajul său, în care solistul transmite mamei sale „Mamă, cântă-mi un cântec de leagăn/Vreau să-ți aud glasul”.

Foto – YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter