Șefa Russia Today: „Fie vom câștiga noi, fie se va termina rău pentru toată omenirea”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 24 mai 2022, 17:41

Redactorul-șef al postului rusesc Russia Today, Margarita Simonian, a făcut mai multe declarații șocante cu privire la războiul din Ucraina.

Într-o emisiune TV, Margarita Simonian a făcut mai multe declarații care susțin viziunile propagandei ruse, mergând atât de departe încât să spună că cine studiază în Occident va ajunge în iad, deși ea însăși a studiat în Occident.

Șefa Russia Today a declarat, după cum relatează Digi24: „Ei toți cred că noi vom pierde și că Occidentul va câștiga. Ei nu înțeleg că asta este imposibil. Este pur și simplu imposibil, nu se va întâmpla niciodată”.

În cadrul prelegerii sale televizate, Margarita Simonian a spus că „fie vom câștiga noi, fie se va termina rău pentru toată omenirea, nu există nicio altă cale”. Aceasta a adăugat: „Când oamenii întreabă cât va mai dura [războiul] în termeni de alienare și confruntare cu Occidentul, eu văd doar o versiune a evenimentelor: oamenilor, asta este pentru totdeauna. Obișnuiți-vă cu această viață nouă”.

Citește și: Femeie însărcinată din Ucraina, bătută și torturată de o femeie ofițer din Rusia

Citește și: Ministru britanic: criza alimentară provocată de invazia rusă în Ucraina ar putea duce la mai multe decese decât războiul în sine

Citește și: Joe Biden, mesaj dur: „Putin încearcă să stingă o cultură. El nici măcar nu mai vizează ținte militare, ci elimină fiecare școală, fiecare biserică”

Citește și: Zelenski, declarații noi despre război: „Este un moment de cotitură. Nu dați agresorului impresia că lumea nu va reacționa pentru a apăra libertatea”

Totodată, Simonian a acuzat oamenii care deplâng viitorul copiilor de acum. „Nu pot să suport gemetele de tipul «Ne pare rău pentru copii»”, a zis ea. „De ce vă pare rău pentru copii? Unora le pare rău că copiii lor nu pot studia în Occident, că brava lume nouă nu le va mai fi în continuare deschisă, totul va fi închis pentru ei. Eu le spun  «Oamenilor, ar trebui să vă bucurați»”.

Ea a mai susținut că „brava lume nouă duce direct în iad”, afirmând: „Peste 10 ani veți spune «Mulțumesc foarte mult». Mulțumesc că copilul meu nu a studiat niciodată în Occident, fiindcă copilul tău va rămâne o persoană normală”.

Simonian a studiat un an în Statele Unite ale Americii, ca parte a unui program finanțat de Departamentul de stat american. Ba mai mult, într-un interviu din 2010 acordat revistei Facultății de Jurnalism a Universității Columbia, ea a spus că perioada petrecută peste granițe i-a arătat că rușii și americanii „sunt atât de asemănători în ceea ce privește cultura, valorile de familie, stilurile de viață, reacțiile, simțul umorului”.

Foto – Captură video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter