Povestea dramatică a fetiței care a fost găsită plină de sânge pe o stradă din Galați. Cine este ea

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 08 august 2019, 15:40
Cazul fetiței de 14 ani pe care polițiștii din Galați au ignorat-o, deși era plină de sânge pe stradă, a făcut înconjurul țării și a revoltat o mulțime de români. Jurnaliștii Adevărul au aflat povestea ei dramatică.

Fetița a crescut mai mult singură, părinții lipsind de acasă perioade îndelungate. Aceștia se pare că ai fost la închisoare, în timp ce bunicii nu s-au implicat în creșterea copilei.

În 2017, ambii părinți au ajuns încă o dată la închisoare, iar bunicii au refuzat să o ia în grijă pe minoră, pe motiv că nu au situația financiară necesară pentru a o crește. Conform adevarul.ro, ancheta socială a demonstrat că bunicii trăiesc ei înșiși într-o sărăcie lucie. Neavând nici măcar locuințe propriu-zise, rudele trăiesc în clădiri abandonate sau spații improvizate la periferia orașului Galați.

Ancheta socială a mai arătat că familia fetiței trăia nu doar în sărăcie, ci și în promiscuitate. Tatăl, condamnat inițial cu suspendare pentru furt calificat, a ajuns până la urmă la închisoare pentru recidivă. Mama fetei a avut și ea probleme cu legea, fiind implicată în cazuri de spargeri și proxenetism.

Așadar, din 2017, fata a fost în grija Protecției Copilului Galați și a mers la școală, având un comportament normal. Însă de când l-a cunoscut pe băiatul de 15 ani care ar fi agresat-o, comportamentul ei s-a schimbat radical, devenind interesată de social media și de ieșirile în oraș.

Conform psihologilor, atașamentul ei față de acest băiat nu este de mirare, având în vedere lipsa de afecțiune. ”Copilul acesta este distrus emoţional”, a declarat psihologul citat de Adevărul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter