Polițist prins cu droguri la festivalul SAGA. Explicația MAI

De Unica.ro, pe

Un polițist a fost prins cu droguri la festivalul SAGA, în timpul concediul său paternal.

Conform informațiilor dintr-un comunicat de presă MAI, polițistul se afla alături de o altă persoană într-o toaletă. Cei doi aveau asupra lor o pungă care „conținea o substanță de culoare albă, precum și o sticluță ce conținea urme de substanță lichidă, incoloră”.

Serviciul de Informare și Relații Publice al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București precizează că luni dimineața, la finalul festivalului SAGA, un agent al firmei de securitate a semnalat că într-una dintre cabinele toaletei se aflau două persoane, asupra cărora s-a observat o pungă din plastic care conținea o substanță de culoare albă, dar și o sticluță cu urme de substanță lichidă, incoloră.

„Agentul de pază a solicitat sprijinul jandarmilor, pentru efectuarea de verificări, la fața locului”, se arată în comunicat, potrivit Digi24. „Una dintre cele 2 persoane, are calitatea de polițist, acesta fiind pus la dispoziția unității, însă în prezent raportul de serviciu al polițistului este suspendat pentru efectuarea concediului de creștere a copilului”.

Polițistul a fost testat cu aparatul DrugTest, însă testul a ieșit negativ. Cazul a fost preluat de polițiștii B.C.C.O. Bucureșt. Conducerea Poliției Capitalei a dispus verificări cu privire la situația semnalată prin controlul intern.

Comunicatul mai arată: „La finalizarea verificărilor interne, vor fi dispuse măsurile legale care se impun. Poliția Capitalei se delimitează de astfel de comportamente, care nu respectă etica și deontologia profesională”.

Foto – 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter