Șoferiță de 71 de ani, care avea permisul de numai două luni, s-a răsturnat cu mașina în miezul orașului

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 23 mai 2022, 11:44

O femeie de 71 de ani, care avea permisul de numai două luni, s-a răsturnat cu mașina pe un bulevard din Pitești.

Femeia avea permisul din luna martie a acestui an, și a ajuns la spital în urma accidentului. Nu a existat vreo coliziune cu altă mașină, și încă nu se știe de ce șoferița a pierdut controlul asupra vehiculului.

Accidentul a avut loc în cartierul Prundu, pe Bulevardul Petrochimiștilor. Conducătoarea mașinii s-ar fi răsturnat pe marginea șoselei după ce inițial lovise bordura trotuarului.

IPJ Argeș a transmis, după cum arată Adevărul: „Din verificările preliminare efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Piteşti s-a stabilit că o femeie de 71 de ani, din Piteşti, care conducea un autoturism pe b-dul Petrochimiştilor, din direcţia Centru către Vamă, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, ar fi lovit bordura şi s-a răsturnat”.

Citește și: Evaluare Națională 2022. Ce modificări au apărut în topul celor mai bune licee din București

Citește și: Eurovision 2022. Organizatorii acuză că ne-am calificat fraudulos în finală

Citește și: Cum afli dacă te-ai autorecenzat corect? Ce trebuie să faci pentru a nu fi vizitat de recenzor

Citește și: Studiu: românii nu sunt dispuși să se întoarcă fizic la job, nici dacă sunt plătiți mai mult

După accident, femeia a suferit leziuni la nivelul mâinii stângi, fiind preluată de un echipaj medical și transportată la spital. Ea primește îngrijiri medicale la Spitalul Județean de Urgență din Pitești, unde mai este ținută sub supraveghere.

IPJ Argeș a mai adăugat: „În urma accidentului, conducătoarea autoturismului a suferit leziuni la nivelul mâinii stângi și a fost preluată de un echipaj medical, pentru a fi transportată la spital. În cauză, va fi întocmit dosar penal, pentru vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut”.

Foto – Ziar Obiectiv

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter