Dragoș Bucur despre referendum: “Familia se bazează pe dragoste și respect, fie între un barbat și o femeie, fie între doi bărbați, fie între două femei”

De Unica.ro, pe
Referendum familie. Referendumul pentru modificarea Constituţiei, astfel încât familia să se întemeieze pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie, nu între soţi, cum prevede constituția în formula actuală, va avea loc pe 6 și 7 octombrie.

Actorul Dragoș Bucur și-a spus părerea despre referendum pe contul lui de Facebook.

„Trebuie să imi spun părerea despre referendumul acesta, măcar din respect pentru prietenii mei gay. Familia tradițională în viziunea mea se bazează pe dragoste și respect, fie între un barbat și o femeie, fie între doi bărbați, fie între două femei. Asta e părerea mea despre acest referendum, cu o întrebare ieșită parcă din SF-urile mele.”, a scris actorul Dragoș Bucur pe pagina lui de Facebook.

Dragoș Bucur formează o familie alături de cântăreața Dana Nălbaru. Cuplul are trei copii, Sofia, Kadri, și Roxana.

Senatul a adoptat, marţi, 11 septembrie, proiectul de lege privind modificarea Constituţiei, astfel încât familia să se întemeieze pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie, nu între soţi, cum prevede, în formula actuală, articolul 48 al legii fundamentale. Această hotărâre poate deveni definitivă doar prin referendum, anunțat de autorități că va avea loc pe 6 și 7 octombrie.

Foto: Andreea Goia

Citește și:

Carmen Brumă, despre referendumul pentru redefinirea familiei

Tudor Chirilă critică dur referendumul pentru redefinirea familiei: “Este o aberație juridică”

VIDEO: Ce spun românii despre referendumul pentru familie din octombrie?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter