Crimă cu sânge rece la Vaslui: o femeie de 21 de ani și-a ucis soțul, apoi i-a înscenat sinuciderea

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 25 mai 2022, 18:14

O femeie de 21 de ani, care este mama a doi copii, și-a înjunghiat mortal soțul în vârstă de 27 de ani, apoi a alertat autoritățile că acesta s-a sinucis.

Femeia a fost reținută miercuri de Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui, sub acuzația de omor, urmând să fie prezentată instanție pentru propunerea de arestare preventivă. Procurorii spun că femeia și-a înjunghiat mortal soțul, a șters urmele, apoi a alertat autoritățile, spunând că acesta s-a sinucis.

Crima a avut loc în seara de miercuri, în localitatea Trohan, din comuna vasluiană Gârceni. După ora 20:00, o femeie a sunat la 112 și a cerut ajutor, susținând că soțul ei s-a înjunghiat cu un cuțit și se află în stare gravă. Un echipaj SMURD s-a deplasat la fața locului, găsindu-l pe bărbat în stop cardio-respirator. Ei au încercat să salveze victima timp de o oră, fără succes.

Pentru că echipajul SMURD a avut suspiciuni cu privire la leziunile pe care bărbatul le prezenta la nivelul toracelui, ancheta a fost preluată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui.

Citește și: Primul militar rus judecat pentru crime de război în Ucraina a primit pedeapsa: „Am fost nervos în momentul în care s-a întâmplat. Nu am vrut să ucid”

Citește și: Comisia Europeană: inflația din România va crește mai mult, pe fondul războiului dintre Rusia și Ucraina

Citește și: Șefa Russia Today: „Fie vom câștiga noi, fie se va termina rău pentru toată omenirea”

Citește și: Femeie însărcinată din Ucraina, bătută și torturată de o femeie ofițer din Rusia

După mai multe ore de audieri, femeia a recunoscut că și-a înjunghiat soțul, spunând că el ar fi încercat să o atace cu cuțitul. Ea a spus că l-a lovit o dată pe soțul ei, iar a doua leziune și-ar fi provocat-o singur.

Odată ce bărbatul a căzut inconștient, soția sa a încercat să șteargă toate urmele de sânge și să ascundă cuțitul, crezând că va putea să păcălească poliștii. Anchetatorii au precizat că întregul conflict ar fi izbucnit după ce bărbatul i-a spus femeii că nu îl îngrijește corect pe mezinul familiei, cei doi având doi copii, unul de trei ani, altul de cinci ani.

Procurorul Alice Ruja, purtător de cuvânt al PT Vaslui, a spus pentru Libertatea: „Inculpata a declarat că în ultimele șase luni în familie nu au existat certuri. Susține că marți seara conflictul a izbucnit după ce soțul i-a reproșat că nu schimbă scutecul la copil. Ea ar fi motivat că încerca să îl dezvețe pe copil de scutec, deoarece din toamnă urma să îl înscrie la grădiniță. Întreaga stare de fapt urmează a fi stabilită în urma cercetărilor. Față de inculpată a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, sub acuzația de omor, urmând a fi prezentată instanței cu propunere de arestare preventivă”.

Foto – 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter