Carmen Brumă, despre referendumul pentru redefinirea familiei

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 24 septembrie 2018, 13:30
Referendum familie. Referendumul pentru

modificarea Constituţiei, astfel încât familia să se întemeieze pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie, nu între soţi, cum prevede, în formula actuală, articolul 48 al legii fundamentale va avea loc pe 6 și 7 octombrie. Redacția Unica a invitat-o pe Carmen Brumă să ne spună care este părerea ei despre acest referendum.

Carmen Brumă a răspuns invitației Unica și ne-a spus care este poziția ei față de referendumul organizat pentru redefinirea familiei în Constituție: “Nu m-am hotărât încă dacă voi merge sau nu la referendum, dar organizarea lui pe aceasta temă mi se pare ilustrarea perfectă a zicalei, tradiționale de altfel, ” chelului tichie de mărgăritar îi trebuie”. Nu cred că modificarea articolului 48 din Constituție ne va îmbunătăți  în vreun fel viața și consider că erau lucruri mai utile de făcut cu 163 de milioane de lei de la buget!

Senatul a adoptat, marţi, 11 septembrie, proiectul de lege privind modificarea Constituţiei, astfel încât familia să se întemeieze pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie, nu între soţi, cum prevede, în formula actuală, articolul 48 al legii fundamentale. Această hotărâre poate deveni definitivă doar prin referendum, anunțat de autorități că va avea loc pe 6 și 7 octombrie.

Citește și:

REFERENDUM FAMILIE. Ce înseamnă referendumul pentru redefinirea familiei. Tu ce votezi? | SONDAJ

Ce părere are Amalia Enache despre referendumul pentru redefinirea familiei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter