Tânără de 17 ani, bătută brutal de șase oameni, pentru că nu purta mască în tramvai

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 08 februarie 2022, 10:20

Șase persoane au bătut o adolescentă de 17 ani, pe motiv că aceasta a refuzat să poarte masca de protecție în tramvai.

Actul brutal a avut loc în Berlin, Germania, după cum relatează Die Welt și hotnews.ro. Cei șase oameni au bătut-o atât de tare pe adolescentă, încât aceasta a trebuit să fie dusă la spital. Trei dintre agresorii ei au fost identificați și reținuți de poliție.

Conflictul a izbucnit atunci când fetei i s-a atras atenția că nu poartă mască de protecție. S-a ajuns la violență fizică și insulte rasiste. Adolescenta a relatat polițiștilor că între ea și cei șase adulți din tramvai – trei femei și trei bărbați – a avut loc o ceartă pe tema măștii sanitare și că, după încheiera călătoriei, „a fost insultată rasial de două femei din grup”, după cum relatează Libertatea.

Una dintre cele trei femei ar fi lovit-o pe tânără în față în stația de tramvai. Încercând să se apere, fata a fost imobilizată de doi dintre bărbații din grup. Ulterior, două dintre cele trei femei au lovit-o cu pumnii și picioarele, în timp ce alta a căutat să îi smulgă părul.

Citește și: Ce s-ar fi întâmplat de fapt cu bebelușul internat în Danemarca – părinții riscă șase ani de închisoare

Citește și: Cât costă „furatul” examenelor. La ce metode apelează studenții în cadrul cursurilor online din pandemie

Citește și: Moartea a doi copii aduși prea târziu la medic, anchetată de DSP: „Concepția lor este să nu stea la mâna unui medic”

Citește și: Românii, oamenii cu cea mai mică speranță de viață din Uniunea Europeană

Fata a reușit să îi filmeze pe agresori cu telefon, arătând înregistrarea poliției. Din cei șase atacatori, unul era deja cunoscut, dintr-o operațiune anterioară, care s-a desfășurat într-un bar din apropiere. Ulterior, cei trei bărbați (cu vârste de 42, 44, respectiv 51 de ani) au fost găsiți exact în acel pub.

Toți trei se aflau sub influența alcoolului, iar unul dintre ei avea stupefiante asupra lui. Toți trei au negat acuzațiile și au refuzat să ofere informații despre femeile implicate în bătaie.

Ancheta este încă în desfășurare. În Berlin, pasagerii din mijloacele de transport în comun trebuie să poarte mască medicală sau FFP și să aibă un certificat COVID-19 prin care să demonstreze că sunt vaccinați complet, au trecut recent prin boală sau au un test negativ.

Foto – 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter