Uniune între natură și tehnologie: masca FOREO Imagination și ingrediente naturale

De Bianca Prangate, pe Ultimul update Luni, 22 noiembrie 2021, 15:28

O rutină de îngrijire a pielii ideală implică folosirea unei creme cu factor de protecție solară indiferent de anotimp, curățarea tenului la finalul zilei și hidratarea acestuia. Însă pentru a ne asigura că pielea noastră își menține elasticitatea și suplețea, măștile de față sunt esențiale!

Sunt la modă măștile de față de tip DIY (Do It Yourself), pe care le poți pregăti chiar tu acasă. Însă anumite ingrediente pot fi dăunătoare sau chiar periculoase pentru pielea ta – lucru care, de altfel, se poate întâmpla și cu măștile cumpărate de la magazin, care au ingrediente iritante. Partea bună este că naturalul și tehnologia pot coexista în armonie, pentru a oferi pielii noastre tot ce este mai bun. Brandul suedez de beauty-tech FOREO a lansat baza de mască facială Imagination, care se mulează perfect pe dorința crescândă a oamenilor de a-și crea propriile măști personalizate, dar și pe atenția acestora la ingredientele active benefice pielii.

Uniune între natură și tehnologie: masca FOREO Imagination si ingrediente naturale

Baza de mască Imagination, de la FOREO, ne-a surprins plăcut, nefiind prima oară când acest brand face acest lucru. Știam deja că omenirea nu poate exista independent de natură, însă nici minunile tehnologiilor moderne nu le putem ignora. Când vine vorba de îngrijirea pielii, am găsit un echilibru între cele două în noul produs marca FOREO. Boris Trupcevic, CEO FOREO, ne-a spus mai multe despre povestea plină de imaginație din spatele noului produs:

„Consumatorii de frumusețe devin extrem de sofisticați și solicită mai mult decât un produs de îngrijire a pielii care funcționează. Își doresc o abordare holistică 360 care să le hrănească atât pielea, cât și mintea, iar Imagination reușește să facă asta. Baza de mască inovativă Imagination, ce conține un complex de infuzie triplă, este un amplificator de absorbție extrem de puternic, conceput pentru a se combina impecabil cu ingredientele din bucătăria ta, și funcționează ca o forță cu putere dublă pentru a activa și a supraîncărca potențialul ingredientelor organice la maximum. Aceasta consolidează în același timp legătura moleculară care ține împreună această explozie de nutrienți și o transmit în cele mai adânci straturi ale pielii. Faptul că te joci cu ingredientele și devii creativ este un bonus care te ține cu picioarele pe pământ și care te reconectează cu natura”.

Cum a devenit baza de mască FOREO Imagination preferata noastră

FOREO IMAGINATION

În trecut, FOREO ne-a obișnuit cu faptul că este o companie axată pe punerea în valoare a noilor tehnologii și respectarea dorințelor clienților. De data aceasta, clienții sunt ei înșiși centrul procesului de producție. Cum este posibil acest lucru, mai exact? Foreo Imagination are o bază hidratantă revoluționară, care se poate amesteca perfect cu ingrediente proaspete din bucătăria ta.

După aproape doi ani în care tehnologia a pus stăpânire pe mersul firesc al lucrurilor, FOREO ne invită să lăsăm natura să preia controlul. Când eram mici, adeseori citeam în reviste sau pe internet despre măști cu avocado, banane, miere și nu numai. Le pregăteam sârguincios acasă, și ne simțeam ca la spa atunci când le aplicam. Însă nu mereu funcționau așa cum speram.

Natura are de oferit cele mai bune ingrediente, însă ele nu pot trece de bariera pielii și să aibă efect cu adevărat fără puțin ajutor din partea științei. Iar aici intervine FOREO.

Masca FOREO Imagination are un complex de trei componente puternice: ester de specialitate, umectant și acid gras. Împreună, ele penetrează pielea în profunzime. Esterul crește nivelul de hidratare, umectantul o păstrează și ajută la transferul ingredientelor hrănitoare în piele, iar acidul gras menține nivelul de elasticitate a pielii.

Formula acestei măști este vegană și cruelty-free, și poate fi folosită fie singură, fie împreună cu ingrediente proaspete din bucătăria ta. Fiind o formulă bogată în acid hialuronic, squalane, vitamina E și vitamina B, pielea ta îți va mulțumi după pentru acest răsfăț suprem.

Cum poți personaliza masca cu ingrediente proaspete

masca FOREO IMAGINATION si ingrediente naturale

Distracția începe când îți lași creativitatea să se dezlănțuie. Ingredientele din bucătărie care pe noi ne-au convins că merită combinate cu masca Imagination de la FOREO au fost mierea, iaurtul, uleiul de migdale și papaya, însă există multe altele pe care le poți adăuga.

Dacă te simți în pană de idei, te poți inspira de la măștile de față DIY preferate de celebrități. Spre exemplu, Priyanka Chopra preferă măștile faciale cu turmeric, iaurt și ovăz, pe când Miranda Kerr este o fană a castraveților zdrobiți. Trebuie, totuși, să fim atente cu ceea ce folosim pe piele, pentru că nu toate ingredientele din casele noastre sunt sigure. De exemplu, lămâia și scorțișoara pot provoca iritații grave, așa că stai departe de ele. La rândul lor, ouăle pot crește riscul de infecții cu salmonella. Totodată, uleiurile esențiale pot face ravagii pe piele, provocând iritații, roșeață și, în cazurile grave, arsuri. Documentează-te cu atenție înainte de a-ți face o mască DIY cu ajutorul FOREO Imagination, și rezultatul va fi pe măsura așteptărilor tale!

Descoperă FOREO Imagination pe www.notino.ro.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter