Alexandra Stan, despre referendum: “Vreau ca prietenii mei să fie liberi să iubească pe cine vor ei”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 28 septembrie 2018, 17:46
Referendum familie. Referendumul pentru

modificarea Constituţiei, astfel încât familia să se întemeieze pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie, nu între soţi, cum prevede în formula actuală, va avea loc pe 6 și 7 octombrie. Alexandra Stan s-a alăturat campaniei online demarate de organizația MozaiQ pentru boicotarea referendumului.

Alexandra Stan a transmis printr-un mesaj video că nu va participa la referendumul pentru redefinirea familiei în constituție: Eu nu merg la referendum pentru că aleg să trăiesc într-o societate în care iubirea ne unește, nu ne desparte. Vreau ca prietenii mei să se simtă în siguranță și să fie liberi să iubească pe cine vor ei. Iubirea nu se votează.

Senatul a adoptat, marţi, 11 septembrie, proiectul de lege privind modificarea Constituţiei, astfel încât familia să se întemeieze pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie, nu între soţi, cum prevede, în formula actuală, articolul 48 al legii fundamentale. Această hotărâre poate deveni definitivă doar prin referendum, anunțat de autorități că va avea loc pe 6 și 7 octombrie.

Citește și:

Vedetele susțin o campanie de boicot a referendumului: „Iubirea nu se votează”

Dragoș Bucur despre referendum: “Familia se bazează pe dragoste și respect, fie între un barbat și o femeie, fie între doi bărbați, fie între două femei”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter