Whoopi Goldberg a fost la un pas de moarte

De Oana Savin, pe
Whoopi Goldberg a dezvăluit, într-un fragment înregistrat al emisiunii „The View”, că a fost la un pas de moarte, după ce timp de o lună s-a luptat cu o pneumonie.

„Sunt aici. M-am ridicat și mă pot deplasa. Nu atât de rapid pe cât mi-aș dori, dar sunt bine, nu am murit”, le-a spus Goldberg telespectatorilor și colegilor din echipa emisiunii.

Actrița în vârstă de 63 de ani a povestit că a contractat o infecție respiratorie la ambii plămâni, în urma căreia a făcut un șoc septic.

Da, am fost foarte aproape de a părăsi acest Pământ. Vestea bună: nu s-a întâmplat asta”, a afirmat Whoopi.

Goldberg, care s-a alăturat echipei emisiunii ABC „The View” în anul 2005, a lipsit mai multe săptămâni de pe micile ecrane din cauza stării sale de sănătate.

Vedeta a mai spus că este recunoscătoare pentru avalanşa de încurajări primite chiar şi de la persoane care nu se numără printre admiratorii săi obişnuiţi şi speră să revină curând în emisiune.

Whoopie Goldberg, pe numele ei adevărat Caryn Elaine Johnson, este o actriță, autoare, comediantă și prezentatoare de televiziune americană. A fost nominalizată de 13 ori la Premiile Emmy. De-a lungul carierei sale a fost recompensată cu un Emmy, un Oscar, un premiu Grammy și un Tony.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter