Trucuri pentru o stare permanentă de bine

De Revista Unica, pe

Să te trezeşti dimineaţa cu un zâmbet pe faţă, care să dureze până seara, când te duci din nou la culcare. Cum se face?
 

Sănătatea corpului

Dar nu aceea obţinută cu chimicalele promovate de medicina obişnuită, ci una bazată pe metode de pe vremea bunicii, dacă nu chiar mai veche. Carevasăzică: în loc de No-Spa când te doare burta, mai bine fă-ţi un ceai de sunătoare cu mentă sau, mai bine, macină plantele şi ţine-le câteva minute sub limbă, după care le înghiţi cu apă. Şi fă vizite la centre naturiste.

Alimentaţia

Statisticile arată că marea majoritate a bolilor apar din cauza unei alimentaţii nesănătoase. Dacă vrei să nu ai probleme, citeşte cu atenţie etichetele produselor pe care le alegi din raftul de la supermarket. Evită-le pe cele care conţin prea multe E-uri. Alege zahăr brut în loc de zahăr alb sau miere. Cumpără-ţi tu legumele şi fructele de care ai nevoie şi prepară-te tu în loc să le iei conservate.

Mişcarea

Nu sta pe loc, că îţi creşte numărul de kilograme. Aşa că alege-ţi cât mai repede ceva: la sală la aparate, la jogging, la tenis, la înot, la dansuri, cu bicicleta sau cu rolele în parc. Sau cu calul, de ce nu?

Calmul psihic şi relaxarea

Dacă vrei să rămâi tânără şi sănătoasă, fă totul ca să ai o viaţă antistres. De la masaj şi ritualurile spa până la yoga şi meditaţia zen sau artele marţiale mai „blânde“ – orice e bun, numai ca să ai acces la o stare a minţii şi a sufletului care să te scoată din cotidian.

Ştiinţele oculte

Amenajează-ţi casa după regulile Feng-Shui şi decoreaz-o cu aranjamente de tip Ikebana. O să atragi astfel energiile pozitive – nu te gândi prea mult, e obositor. Respiră adânc – ţi-ai calculat bioritmul azi dimineaţă? Fă-ţi astrograma şi află care sunt momentele în care astrele îţi sunt favorabile. Fii sigură că vei trăi mai frumos şi mai luminos.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter