Terapia prin culori te ajută să slăbeşti

De Diana Zagrean, pe

Terapia prin culori a fost folosită de secole pentru tratarea mai multor boli şi probleme psihice. Culorile pot fi folosite în mai multe feluri pentru a-ţi ajuta organismul să funcţioneze corect şi mintea să rămână limpede. Află cum terapia prin culori te ajută să slăbeşti.
 

Cum poţi folosi culorile să slăbeşti

O opţiune la însemână este terapia prin lumini colorate. Este ieftin şi comod să investeşti în becuri de diverse culori pentru a scăpa de kilogramele în plus.
O altă variantă ar fi meditaţia cu cristale colorate, dar eficiente şi uşor de pus în practică sunt şi remediile pe bază de flori colorate, aromaterapia asociată culorilor, sau chiar o dietă în culori.

Cum te ajută culorile să scapi de burtă

Potrivit unor studii ştiinţifice din Statele Unite, culorile îţi influenţează starea de spirit şi pot calma nervii care te trimit noaptea să iei o gustare, care te fac să ronţăi snacksuri când ai o şedinţă importantă la serviciu, sau când iubitul întârzie seara de la locul de muncă.
În plus, culorile influenţează glanda pituitară, care controlează metabolismul tău şi, deci, pofta de mâncare.

Care culori de scapă de kilogramele în plus

Farfuriile albastre te fac să mănânci mai puţin, spre deosebire de cele albe sau roşii, sau orice alte nuanţe de roşu şi portocaliu, care îţi stârnesc pofta de mâncare. Dacă vrei să slăbeşti, înlocuieşte faţa de masă, vesela şi mediul în care serveşti masa cu unul în nuanţe de albastru.
Chiar şi becul de la frigider poate fi schimbat cu unul albăstrui, pentru a te scăpa de tentaţiile nocturne. Lumina albastră te va face să scoţi mai puţină mâncare din frigider, sau chiar să renunţi la gustare.
Sursa foto: Shutterstock
 
 
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter