(P) Fără aripioare, fără scurgeri, doar libertate cu Softcup – cupa menstruală refolosibilă

În fiecare lună, fiecare femeie se loveşte de aceeaşi problemă – perioada menstruală. Câteva zile în care disconfortul şi stresul ating cote maxime, fiind resimţite atât la nivel fizic cât şi psihic. Stări de nervozitate, dureri abdominale, griji în plus… sunt doar câteva efecte ale perioadei menstruale.
In urma unui studiu realizat in America a rezultat ca toate aceste probleme survin deoarece femeile inca nu au gasit un produs care sa le asigure siguranta totala si confort pe durata menstruatiei. Studiul a evidentiat faptul ca indiferent  de produsul pe care il folosesc, femeilor le e teama sa nu se pateze sau isi fac griji cu privire la intervalul in care trebuie schimbat absorbantul sau tamponul.
Absorbantele sau tampoanele interne nu asigura confortul de care orice femeie are nevoie, pentru ca raportul avantaje – dezavantaje se afla la acelasi nivel. De aceea  pe piata a aparut o noua optiune – cupa menstruala; conceputa dupa nevoile femeilor, menita sa satisfaca un numar cat mai mare de cerinte si creata de femei, pentru femei.
Cupa menstruala Softcup a fost proiectat de o atleta. Ea era nemultumita de produsele existente si a dorit un produs nou, mult mai bun , pe care sa poata conta pe parcursul probelor sportive la care participa. Elementele care erau cu adevarat importante pentru ea  au fost reprezentate de confort si rezistenta un timp mai îndelungat, pentru a evita disconfortul si grijile cu privire la schimbarea absorbantelor / tampoaneleor in timpul activitatilor sportive.  Softcup a fost lansat în 1996, dupa ce in prealabil au fost efectuate cercetari si teste care sa indice calitatea produsului.
Softcup este o cupa flexibila refolosibila pentru uz intern, care se pozitioneaza în jurul colului uterin.  Un aspect esential care nu ar trebui pierdut din vedere ar fi ca Softcup nu absoarbe lichidul menstrual, ci doar are functia de a colecta. Este cerificat faptul ca Softcup îndeplineste în mod consecvent cerintele clientilor.
Materialul din care este conceputa cupa menstruala Softcup este inert, hipoalergenic, ne-absorbant, ne-iritant, polimeric ce a fost utilizat mai bine de doua decenii pentru fabricarea produselor medicale precum cateterele si biberoanele pentru copii. Analizand avantajele si dezavantajele acestui produs putem spune ca Softcup este alternativa perfecta pentru femeile ocupate sau pentru femeile care nu vor  sa aiba grija schimbarii tamponului sau absorbantului la fiecare câteva ore. Inclusiv sportivele de performata vorbesc cu entuziam despre ajutorul oferit de Softcup în timpul probelor sportive.
(P) Fără aripioare, fără scurgeri, doar libertate cu Softcup – cupa menstruală refolosibilă
Femeile cu un program ocupat, ce calatoresc foarte mult, nu pleaca niciodata de acasa fara Softcup. In randul avantajelor acestui produs putem incadra faptul ca poti purta Softcup pâna la 12 ore, Softcup este confortabil în timpul înnotului sau în timpul altor  activitati, elimina mirosurile menstruale, deoarece lichidul menstrual nu este expus aerului si de asemenea Softcup sprijina actul sexual în timpul menstruatiei.  Folosind Softcup, tu si partenerul de viata nu va trebui sa va mai faceti probleme privind petele ramase în urma unui act sexual desfasurat în timpul menstruatiei, cu atât  mai mult cu cât nici nu veti simti prezenta cupei în interiorul corpului tau. Poti purta cu încredere Softcup în  timpul actului sexual si vei beneficia de protectie maxima, fara pete, stres si disconfort. Softcup este confortabil si odata introdus nici nu îl vei simti. Majoritatea femeilor folosesc mai putine cupe menstruale decât tampoane sau absorbante, datorita perioadei mai lungi de utilizare a acestora.
Folosirea unui tampon implica cateva dezavantaje printre care si creerea unor picaturi microscopice de-a lungul  canalului vaginal. Deasemenea tampoanle pot lasa în urma fibre reziduale, urme de înalbitori, dioxine si alte reziduuri rezultate din procesul de cultivare a bumbacului sau din procesul de fabricare al absorbantelor. Aceste dezavantaje nu exista in cazul cupei menstruale Softcup, aceasta  lasa organismul exact asa cum este, fara picaturi, fara reziduuri, fara schimbari ale nivelului pH-ului sau bacteriilor.
Siguranta este foarte importanta când vine vorba despre sanatatea aparatului reproducator. Softcup este  un produs testat si autorizat FDA (Food and Drug Administration)  aflându-se pe piata de mai bine de 10 ani. Inclusiv materialul din care este conceputa cupa reprezinta un plus major.
(P) Fără aripioare, fără scurgeri, doar libertate cu Softcup – cupa menstruală refolosibilă
Timp de 10 ani si înregistrând un numar de aproximativ 120 milioane de produse vândute, Softcup nu a primit nici o reclamatie privind incidente ce implica Sindromul de Soc Toxic (SST). Riscul aparitiei SST este legat si de nivelul ridicat de absorbtie al tamponului. Spre deosebire de celelalte produse, Softcup nu modifica nivelul natural al bacteriilor din organism. Softcup nu schimba cu nimic mediul natural al organismului si  nu modifica nivelul pH-ului din organism. Softcup este solutia perfecta pentru femeile care doresc sa îsi mentina nivelul natural al pH-ului. Mentinând nivelul natural al bacteriilor din organism puteti preveni infectiile precum candidoza. Cupele menstruale Softcup sunt foarte confortabile si nu cauzeaza uscarea sau iritarea zonei intime. Softcup nu au aripioare, fire textile, ai garantia ca te bucuri de libertate pana la 12 ore!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter