Slăbești 5 kg pe lună mâncând de 6 ori pe zi

De Unica.ro, pe

Astăzi îți spun cum poți să slăbești 5 kg pe lună mâncând de 6 ori pe zi. Kilogramele în plus îți dau bătăi de cap și nu mai știi ce să faci ca să scapi de ele. Specialiștii îți pun astăzi la dispoziție o dietă care te ajută să slăbești mâncând.
Între mese poţi mânca un fruct sau un iaurt degresat cu două linguri de cereale integrale.

Îţi doreşti să slăbeşti? Ei bine, înfometarea nu este cea mai bună soluţie pentru pierderea în greutate. Află cum să mănânci inteligent, pentru a te menţine mereu suplă!

Probabil că de multe ori te-ai întrebat ce diete ţin unele staruri de la Hollywood de arată atât de bine, chiar şi la vârste înaintate. Secretul este simplu: acestea mănâncă puţin şi des.

Ţine foamea sub control

Metoda este una eficientă, mai ales că studii recent efectuate la Universitatea din Toronto, Canada, au demonstrat că într-adevăr o persoană poate slăbi dacă mănâncă din trei în trei ore, câte o porţie redusă de alimente. Astfel, dacă vei creşte numărul meselor zilnice, nu şi al caloriilor, în două săptămâni nivelul cortizolului (hormonul stresului care favorizează acumularea de grăsimi) va scădea cu aproximativ 20%. Totodată, se reduce nivelul de insulină (ceea ce implică mai puţine cazuri de diabet), nivelul de colesterol şi riscul cardiovascular. Împărţirea caloriilor zilnice în şase mese regulate îţi poate reduce colesterolul cu până la 8% şi riscul de a face infarct, cu 16%. În plus, foamea va fi ţinută sub control.

Mănânci sănătos, slăbeşti garantat

Regimul permite slăbirea într-un mod sănătos şi te ajută să-ţi subţiezi rapid talia şi abdomenul, putând pierde până la un kilogram pe săptămână, cu o condiţie: dacă la fiecare masă vei consuma proteine (carne, peşte, ouă, brânză proaspătă), carbohidraţi (paste, orez), grăsimi sănătoase (ulei de măsline), fructe şi legume. Un regim alimentar echilibrat, cu mese din trei în trei ore te va face să te simţi mai bine.

Ce trebuie să faci

Bea doi litri de lichid pe zi (supe, răcoritoare light sau ceai de plante).
Respectă cu stricteţe orele de masă pentru a-ţi obişnui  metabolismul.
Nu mânca niciodată pe fugă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter