Semne că trebuie să-ţi cureţi colonul

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Miercuri, 11 octombrie 2017, 13:48

Intestinul tău gros se poate înfunda cu diverse alimente nedigerate şi asta duce la acumulări de toxine în organism. Un colon bolnav poate îmbolnăvi tot corpul şi efectele sunt dintre cele mai diverse. Vezi care sunt acele semne că trebuie să-ţi cureţi colonul, ca să nu te îmbolnăveşti.

Constipaţie

Constipaţia poate fi provocată de mulţi factori, cum ar fi : o dietă nesănătoasă, stres, medicamente, chimicale din alimente sau alte surse.
Toate acestea provoacă o creştere a cantităţii de mucus din colon, care încearcă să se apere de substanţele nocive. Mucusul se combină cu resturile rămase din hrana procesată şi alimentele pline de chimicale şi îngroaşă pereţii intestinului, astfel încât materiile fecale nu mai pot trece cu uşurinţă spre ieşire.
În astfel de cazuri grave, numai un detox eficient poate rezolva problema şi elibera intestinul de toxinele nocive.

Dureri

Durerile cauzate de un colon înfundat şi obstrucţionat includ dureri de cap, de spate şi dureri sciatice.
Durerile propriu zise sunt cauzate de dezvoltarea ciupercii Candida în intestin. Ciuperca se dezvoltă pe materiile lipite de pereţii intestinului şi hrana nu mai poate trece cum trebuie prin colon. În plus, infecţia cu Candida cauzează inflamaţii şi dureri.

Oboseală

Toxinele din reziduurile care îţi blochează pereţii intestinelor ajung în sânge şi sistemul limfatic şi faptul că te otrăveşti se simte şi se vede din afară.
Senzaţia de slăbiciune este cauzată tocmai de aceste toxine din sânge şi singura cale de a te simţi mai bine este să cureţi colonul de mizerie.
În plus, sistemul tău imunitar este slăbit, deoarece trebuie să lupte cu bacteriile şi ciupercile care se dezvoltă pe aceste reziduuri din intestine.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter