Cum scapi de mirosul urât al picioarelor

De Ileana Voicu Ghinea, pe

Mirosul neplăcut al picioarelor este pentru tine, fără doar și poate, cea mai mare problemă în prezent.
Și trebuie să te gândești că mai sunt câteva luni bune până când scapi de încălțămintea închisă, element care agravează și mai mult această situație. Pentru a te simți confortabili și pentru a scăpa de neplăceri, am încercat să aflu care sunt cele mai simple, sigure și rapide metode care te pot scăpa de mirosul urât al picioarelor.

Cocktail de ceai negru

Specialiștii spun că pe primul loc în topul armelor care luptă cu succes împotriva mirosului neplăcut este ceaiul negru. De preferat este să stai cu picioarele înmuiate în acest cocktail minunat, preț de 30 de minute. Explicația este simplă: acidul tanic, prezent în ceaiul negru, distruge bacteriile și închide porii,
împiedicând transpirația picioarelor tale. Modul de preparare este, de asemenea, comod pentru oricine. Două plicuri de ceai, cufundate în 500 de ml de apă, fierte 15 minute. Acesta ceai se răcește cu 2 litri de apă rece, iar „baia” se face în soluție rece.

Apă și oțet, ca la febră

Știm din copilărie că soluția de oțet cu două părți de apă este perfectă atunci când avem febră, însă acum aflăm că este la fel de eficientă și în lupta împotriva mirosului neplăcut al picioarelor. Așadar, specialiștii ne încurajează să ne scufundăm picioarele în acest amestec de oțet cu două părți de apă, și foarte important
este ca soluția să fie aproape rece.

Aruncă nailonul, lasă bumbacul

Șosetele moi, subțiri și din bumbac sunt perfecte pentru a te simți în siguranță atunci când trebuie să renunți la încălțăminte într-un loc străin! Dacă vrei să rămâi singură, subit, poți alege și merge la sigur cu o pereche de șosete din fibră sintetică și încălțăminte care să nu fie din piele.

Apelează la cosmeticele bebelușilor

Aplicarea unui unguent antibacterian și o pudră pot face, de asemenea, minuni în cazul în care nu mai reușești cu nimic să scapi de mirosul neplăcut al picioarelor. De preferat și recomandate cu ardoare sunt produsele special create pentru bebeluși. Nu conțin substanțe nocive, au o structura fină și un miros delicat.

Iată, așadar, că problema ta poate fi rezolvată. Scapă de mirosul urât al picioarelor rapid, ieftin și pentru totdeauna.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter