Scapă de burtă! 5 alimente care te ajută

De Libertatea.ro, pe

Un abdomen plat nu este doar un succes din punct de vedere estetic, ci și semnul unei sănătăţi înfloritoare. Cheia pentru un abdomen plat nu stă în alimentele pe care trebuie să le eviți, ci în alimentele pe care ar trebui să începi să le consumi. Iată cele 5 alimente pe care trebuie să le introduci în dieta ta, de cel puțin de două ori pe săptămână.

Afinele

Afinele sunt recunoscute pentru efectele anti-inflamatorii, însムmai au un efect extraordinar: te ajutムsムscapi de grăƒsimea de pe abdomen. Un studiu realizat de căƒtre Universitatea Michigan a scos la ivealムfaptul cムșoarecii care timp de 3 luni au fost hrăƒniţi cu afine, au înregistrat o scădere semnificativムa grăsimii de la nivelul burții. Mai mult, nivelul trigliceridelor s-a redus foarte mult, iar sensibilitatea la insulină a crescut ceea ce înseamnムcムafinele ajută de asemenea la prevenirea bolilor de inimムși a dezvoltăƒrii diabetului de tip 2.
Grapefruitul

O cercetare recentムa descoperit că adulții obezi care au consumat o jumăƒtate de grapefruit său au băut un suc 100% natural din grapefruit înainte de mesele principale, s-au bucurat de o reducere semnificativムa taliei și o reducere a greutăţii în general.

Citeşte mai multe pe Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter