Trucuri vestimentare de care să ții cont dacă ai burtă

De Consuela Stratulat, pe

Dacă te-ai săturat de drumurile la sală și diete, ai o șansă ceva mai comodă de a ascunde kilogramele în plus, care s-au adunat în jurul taliei. Hainele potrivite te pot ajuta să maschezi imperfecțiunile corpului tău, așa că află de ce anume trebuie să ții cont atunci când te îmbraci.
Evită bluzele mulate și scurte! Dacă vrei să nu pari vulgară, evită hainele care vin perfect pe corp, pentru că îți vor scoate în evidență burta. În plus, vor atrage atenția de la celelalte piese care ar putea fi chiar drăguțe.

Poartă pantaloni mulați cu bluze largi

Nu ai de ce să te ferești să porți pantaloni mulați. Sunt confortabili și pot fi o bază pentru ținute chiar drăguțe, dacă știi cum să îi combini.Poartă-i  cu bluze largi și lungi și vei arăta fabulos. Nimeni nu îți va observa burta!

Poartă cardiganuri și jachete lungi

Compune-ți ținuta din mai multe straturi de haine. De exemplu, poartă un cardigan peste o cămașă și completează-ți outfit-ul cu o jachetă modernă. Astfel îți vei ascunde foarte bine burta.

Evită curelele

Dacă ai câteva kilograme în plus în jurul burții, nu folosi curele. Nu vei face decât să atragi atenția în acea zonă a corpului. Optează, în schimb, pentru bluze și rochii care se strâng sub bust și curg pe lângă corp. Îți vor face o siluetă perfectă!

Evită hainele care încep și se termină la jumătatea stomacului

Crop-top-urile sau pantalonii cu talie înaltă nu sunt cea mai bună alegere pe care o poți face, pentru că vor scoate în evidență chiar zona pe care o vrei ascunsă. Poți, în schimb, să porți o bluză mai scurtă pentru una mai lungă și vei da impresia unei talii fără probleme.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter